Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kibújni a szabadosság alól (szerelem)?
Sziasztok!
Jó emberismerőkhöz, nyitott szemmel élőkhöz fordulnék azzal a kérdéssel, hogy hogyan ne legyek az érzelmeim fogja? Változni szeretnék, de egyszerűen sosem tudom megfékezni, hogy ne érzelmeim vezéreljenek, mikor a párommal vagyok.
Egyszerűen nagyon szeretem a barátnőmet és iszonyatosan féltékeny tudok lenni, mikor tudom, hogy nincs is semmi okom annak lenni. Ezzel őt is kiborítom, meg magamat is. Elég gyakran vitázunk emiatt, nem tudja elfogadni a féltékenységem, mint hibámat. Persze mindig megbékélünk a viták végén, vagy én, vagy ő bocsánatot is kér. Sokszor sírok is a balhéknál, mert annyira vágyom a szeretetre. Más miatt egyáltalán nem szoktunk veszekedni. 1-2 hetente fordul elő ez egyszer kétszer.
Valaki élt át hasonlót? Hogyan lehetne ellene tenni?
Mikor szidtam én valakit is?
Amúgy meg idéznék magamtól: ,,jó emberismerőkhöz, nyitott szemmel élőkhöz fordulnék..." vagyis nem hozzád.
Sírni az férfi is sírhat, ha van oka!
Lány előtt sírni a szeretetért, az gáz.
Sajnálatér nem szabad!
Itt a féltékenység a probléma, nem a szerelem, sem a sírás.
A féltékenység nem más, mint birtoklási vágy. A partnered ugyanolyan szabad ember, mint te, a szabad akaratából van veled. Erre emlékezz mindig. Ő nem egy tárgy, ami a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!