Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom a saját barátnőjére féltékeny (? )
tegnap este beszélgettem barátnőm legjobb barátnőjével de ezt tudta a barátnőm is este mikor felhívott akkor meg elkezdett "hisztizni" és kinoymta a telefont .
Ma reggel mondta hogy féltékeny lett mert más nőkkel beszélek most ez ekkora baj hogy ritkán beszélek azzal a lánnyal?
Sok mindentől függ ez azért....meddig beszélgettél a lánnyal és miről? Hány évesek vagytok 17-18?
Mondjuk én sem nézném éppenséggel jó szemmel, főleg ha mielőtt összejöttünk a barátnőm meg a párom nem is ismerték egymást... Valahol azért érthető a barátnőd reakciója szerintem.
20l
tudja hogy szoktam piszkálgatnia lányt de hát nekem nem is tetszik kb 1 órát beszéltem vele de hát ez kb 1 hónapba 1 szer fordul elő .
De ha én vagyok féltékeny akkor hülye vagyok mert nincs miért szerintem ebben az esetben sem volt mivel nem is a háta mögött beszéltem a lánnyal
Ja, hát ha nem a háta mögött ráadásul nem is órákig akkor nem értem:D Ez egy kicsit beteges kategória már szerintem. Beszélgess vele nyíltan erről, hogy miért gondolja mindenkiről hogy épp vele csalod a háta mögött. Érdekes dolgokra világíthatsz rá, lehet olyanokra is amiket még ő sem sejtett.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!