Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szinte letagad mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szinte letagad mert nem saját hibából nem találok munkát?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és 7 évet már ledolgoztam,mivel elvesztettem a munkahelyem és volt egy kis félre tett pénzem szerencsére elkezdtem egy tanfolyamot és beiratkoztam nyelviskolába,közben 9 hónapja megismerkedtem a párommal,úgy gondoltam amig nincs vége a sulinak és amíg van egy kis félre tett pénzem addig a sulira koncentrálok és a nyelvtanulásra,elkezdtem munkákat nézegetni és lett volna egy két hely csak valamiért vissza mondták mind kettőt...a párom úgy állítja be hogy én nem is akarok dolgozni és nekem büdös a munka ami nem igaz mert keresek csak nem találok,úgy állít be mint egy naplopó szemét alakot aki nem csinál semmi,ami nem igaz mert tanulok és két tanfolyamot is elkezdtem és ha lenne munka el is mennék dolgozni de eddig mindig valami keresztbe húzta a számításaimat...olyan velem és úgy viselkedik velem mint ha egy hajléktalan igénytelen nem tudom mi lennék,amit hozzá teszem nem igaz....lekezelő velem és úgy bánik velem mintha a kutyája lennék....nem értem mire fel hiszen keresem a munkát de nem találom és nem mellesleg két suliba is járok amit nem értékel...
2012. jan. 1. 13:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Már ne is haragudj de a párod egy proli.Ne foglalkozz vele.Egyik füleden be a másikon ki.
2012. jan. 1. 13:38
 2/14 anonim válasza:
100%
Üljetek le,és beszéljétek meg higgadtan.
2012. jan. 1. 13:41
 3/14 anonim ***** válasza:
2012. jan. 1. 13:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen embert nem nevezném páromnak. Sőt letagadnám hogy ismerem.
2012. jan. 1. 13:51
 5/14 Reaper777 ***** válasza:
69%
ha ennyire paraszt akkor dobd ki diplomások üdögélnek a munkaügyiben mert nincs munka szóval marha nehéz munkát találni keresni kell és előbb utóbb akad
2012. jan. 1. 13:52
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha 9 hónap után ilyen, rúgd seggbe, mert később még ilyenebb lesz. Szóba sem állnék vele.
2012. jan. 1. 13:52
 7/14 anonim ***** válasza:
24%
Mert amg volt enzed tudtál rá költeni most még telozni se.közben ö gondolom látja más pasik tejbe vajba fürösztik a nőjüket
2012. jan. 1. 14:00
 8/14 anonim ***** válasza:
lehet hogy valójában féltékeny rád mert neked lehetőséged van rá h továbbképezd magad és közben a félretett pénzedből élj.
2012. jan. 1. 14:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
És még ezek után vele vagy? Én rég ki rúgtam volna, mi az hogy úgy beszél veled mint a kutyával.
2012. jan. 1. 14:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod,hogy találnál nála normálisabb férfit is!
2012. jan. 1. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!