Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szinte letagad mert nem saját hibából nem találok munkát?
Áhhhh... így legyen ez évben ötösöm a lottón...:D
Olvastam a beírást...olvastam a hozzászólásokat... megmondom őszintén először én is nőre asszociáltam ("párom")-de ez a nagy anyagiasság+szemétkedés, beszólogatások a munkanélküliség miatt tipikus női viselkedés.....
Szv. épp azt akartam beírni, h. miből gondolják itt a hsz.-ók, h. egyáltalán nőről van szó...:DD
és lám tessék....
és hogy neked is válaszoljak: sztm. kifejezetten van valami hasznos is a mostani munkanélküliségedből: egyértelműen bebizonyosodott, h. a párod - nem a párod, legalábbis nem a tied. Nem Ő az az ember, sztm. akit az élet neked rendelt. Csak egy állomás...
Szabadulj meg tőle gyorsan, tévkapcsolatot tartasz fenn...- vagy hagysz mindent így, és egész életedet leéled egy "megalkudt" kapcsolatban, vagy kitárod a világot ismét magad előtt - és elindulsz - egyedül a világban - és megkeresed azt az EGYETLENT, akit neked rendelt az élet...
A többi hosszólónak pedig: sajnos a nők 99,99999%-a mára nem több mint egy követelődző, pénzéhes r*banc k*rva.... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!