Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szinte letagad mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szinte letagad mert nem saját hibából nem találok munkát? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és 7 évet már ledolgoztam,mivel elvesztettem a munkahelyem és volt egy kis félre tett pénzem szerencsére elkezdtem egy tanfolyamot és beiratkoztam nyelviskolába,közben 9 hónapja megismerkedtem a párommal,úgy gondoltam amig nincs vége a sulinak és amíg van egy kis félre tett pénzem addig a sulira koncentrálok és a nyelvtanulásra,elkezdtem munkákat nézegetni és lett volna egy két hely csak valamiért vissza mondták mind kettőt...a párom úgy állítja be hogy én nem is akarok dolgozni és nekem büdös a munka ami nem igaz mert keresek csak nem találok,úgy állít be mint egy naplopó szemét alakot aki nem csinál semmi,ami nem igaz mert tanulok és két tanfolyamot is elkezdtem és ha lenne munka el is mennék dolgozni de eddig mindig valami keresztbe húzta a számításaimat...olyan velem és úgy viselkedik velem mint ha egy hajléktalan igénytelen nem tudom mi lennék,amit hozzá teszem nem igaz....lekezelő velem és úgy bánik velem mintha a kutyája lennék....nem értem mire fel hiszen keresem a munkát de nem találom és nem mellesleg két suliba is járok amit nem értékel...
2011. dec. 31. 19:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
biztos, hogy őt szeretnéd a továbbiakban is párodnak?
2011. dec. 31. 19:28
 2/15 A kérdező kommentje:
amíg nem fogyott el a pénzem mert most már sajnos fogyóban van és azóta viselkedik így velem...azt mondja mit akarok így ha még a telefonomat sem tudom feltölteni meg ilyenek...én örülnék ha végre kapnék egy munkát...ő azt mondja nem látja hogy eleget tennék azért hogy legyen munkám...ez sem igaz...de nem tehetek róla ha elküldöm 200 helyre és kb 10 ír vissza és 3 esetleg ad nekem esélyt...ebből a háromból mindegyik vissza mondta minden hülyeségekre hivatkozva...
2011. dec. 31. 19:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Minek állsz szóba ilyen idiótával?

Dobd ki!

2011. dec. 31. 19:35
 4/15 anonim válasza:
Mi a végzettséged?
2011. dec. 31. 19:35
 5/15 anonim ***** válasza:
merre laksz mert ha közelbe vagy és irsz nekem egyk ort meg végzettséget akkor én is gyorsan körbetelefonálok van egy két ismerösöm buék alkalmával kipofozok belőlök valamit neked :D
2011. dec. 31. 19:36
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem azért, de férfi vagy vagy nő? :D Nem mindegy.

Ha nő vagy és ilyeneket mond a párod akkor bezony egy s*ggfej. Ha férfi vagy akkor meg barátom, bezony csak a pénzed kell neki.

21f

2011. dec. 31. 19:39
 7/15 A kérdező kommentje:
férfi vagyok
2011. dec. 31. 19:40
 8/15 A kérdező kommentje:
ő 22
2011. dec. 31. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:
És ő dolgozik?
 10/15 A kérdező kommentje:
ez az hogy nem
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!