Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez túl sok? 17/f
A barátnőmmel csak csak hétvégén találkozunk ,mert nem egy suliba járunk.Pénteken 4 órát szoktunk együtt lenni(7 után!) , szombaton is(esetleg 5), és van amikor vasárnap is látjuk egymást(3 óra).Megkérdeztem hogy nem lehetne e szombaton vagy pénteken korábban talizni , erre azt mondta h ne akarjam kisajátítani, a barátnőivel is kell lennie.Igaz hogy nem lát egész héten, csak hétvégenként.Szerintetek kisajátitom?Vagy ti mennyit vagytok a barátnőtökkel?
3 hónapja vagyunk együtt.
Akkor valami más lefoglalhatja a többi szabadidejét (tanulás, otthon kell lenni, mert nem tudom) szóval szerintem nézd el neki:P
Nem téged "nem bír", csak talán tényleg nincs sok szabadideje.:P
Barátnőd jól mondta ugyanis a barátokat nem szabad elhanyagolni teljesen érthető hogy ő rájuk is szán időt.
Ezt meg kell értened.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!