Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom mondani neki, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Tényleg szeretem őt, de valamiért nem vagyok képes kimondani neki. Inkább tettekkel bizonyítom. Lehet, hogy túl nagy jelentősséget tulajdonítok ennek a szónak? De már többször is szerettem volna mondani neki, de valami nem engedi.2012. jan. 12. 15:02
1/6 anonim válasza:
Ha a tett is megy, akkor ki is tudod mondani :p
2/6 A kérdező kommentje:
Inkább megölelem, megcsókolom. :) Valamiért képtelen vagyok kimondani. Amikor ő mondja, akkor megölelem, ritkán mondom, hogy én is. Pedig imádom. :)
2012. jan. 12. 15:04
3/6 anonim válasza:
nem engedi?befogja a szádat v mi?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem tudom kimondani. Rámjön, hogy mondanám, de aztán mégsem teszem.
2012. jan. 12. 15:24
5/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én ugyanígy vagyok a dologgal, én sem mondom ki max hogy én is szeretlek...És pedig szeretem ahogy te is a barátnődet de mégse mondom ki inkább kimutatom.
Szerintem ezt embere válogatja én nem erőlködöm ő is tudja hogy ilyen vagyok és kész
6/6 anonim válasza:
nálunk ebből volt balhé mert én sem szerettem kimondani valamiért a szeretlek szót pedig tényleg nagyon szerettem a páromat.azt javaslom hogy vegyetek erőt magatokon és mondjátok ki mert sokat számít az az egy szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!