Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szeretem!

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel egy hónapig jártam, de a távolság miatt szakítottunk. Én nem tudom túltenni magam rajta..szeretem. Tudom túl kellene lépnem..de nem megy. Neki azóta már van barátnője, de tudom hogy azért mélyen belül ő is érez még valamit..De nekem csak ő kell...

16/L

2012. jan. 11. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:

honnan tudod?

ezo tv?

2012. jan. 11. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Értelmetlen választ köszi nem kérek...amúgymeg onnan hogy szoktunk beszélgetni...
2012. jan. 11. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg túltenni magad rajta (sikerülni fog előbb-utóbb). Van barátnője, gondolom vagy azért mert felejteni akar és tetszik neki a lány, vagy szereti is. Tudni pedig kevés, hogy érez még valamit. Ha elmondja, az más. De ez lehet csupán "bemesélés" a saját agyadnak, szívednek, hogy még szeret, csak a távolság miatt nem lehettek együtt. Felejtsd el. A távkapcsolat nem mindig működik.
2012. jan. 11. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
nem érez már semmit, sz@rul tudod.
2012. jan. 11. 18:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom mit érez, és csak a távolságot nem bírtuk, amúgy minden jó volt...
2012. jan. 11. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
ha a távolság miatt szakítottatok akkor előbb-útóbb úgy is vége lett volna és inkább előbb mint útóbb így könnyebb,persze hogy most azt érzed hogy neked nem kell más de majd túl teszed magad rajta fiatal vagy még sok csalódás fog még érni téged.Nekem egy éve lett vége egy 3.5 éves kapcsolatom mégis túltettem magamat rajta 20/L
2012. jan. 11. 18:26
 7/7 Macs1209 ***** válasza:

"Neki azóta már van barátnője, de tudom hogy azért mélyen belül ő is érez még valamit"

A hormonok az agyadban elhitetik veled ezt az ostobaságot.

És nem bántani akarlak, csak járt nyitott szemmel. Ha a

távolság miatt szakítottatok volna, és szeretne, akkor

depisen ülne a szobájában, és senkivel nem foglalkozna.

Nemhogy becsajozik.... 16 vagy, de nőjj fel!

2012. jan. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!