Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy elhiggye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elhiggye a baratom hogy nem hazudok neki es szeretem?

Figyelt kérdés

Egy nap talalt valamit es en egy nagyot hazudtam neki...

Nem akartam! De nem tudtam mit tenni...

Es o most azt mondja, hogy nem tudja, hogy mikor hazudok es mikor nem...

2012. jan. 10. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:

mit talált? mit hazudtál?

ha kis hülyeség akkor nincs értelme annak, hogy nem bízik benned, ha viszont nagyobb dolgot hazudtál akkor jogosan nem bízik benned.

2012. jan. 10. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha hazudozol ne csodálkozz, hogy kétségbe vonják a szavad.

A bizalom visszaszerzése mindig hosszú folyamat. Leginkébb ne hazudj neki az elkövetkezendő hónapokban.

2012. jan. 10. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Tegyél róla hogy ne találjon semmi olyat és te se csinálj,se mondj semmi olyat,ami miatt kételkedhet a szavaidban.Teperhetsz egy darabig,mire újra bízni fog benned,de ha elismered,hogy hibát követtél el és ő hajlandó megbocsátani,akkor lassan helyre tudjátok tenni a dolgokat,csak idő kell.Egy dolgot vegyél figyelembe(!):megbocsájtani meg lehet,de elfelejteni nem.
2012. jan. 10. 10:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Talalt a Facebookon egy '':*''. Amit egy fiunak kuldtem. Es kerdezte, hogy miert tettem es en meg azt mondtam, hogy egy baratnom belepett es o tette...

Mivel en szeretem nem tudtam hazudni neki...

Igy elmondtam neki az igazat...

De az o eletere eskudtem, hogy nem en irtam azt!!

2012. jan. 10. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
kis gyerekek kis problémái
2012. jan. 10. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:

ma 10:45

Az itt írottak alapján teljesen mindegy, hogy igazat mondasz-e vagy hazudsz. Először próbáld me, hogy egyáltalán értelme legyen annak, amit írsz! Utána majd el lehet dönteni, hogy igaz-e vagy sem. A kétértelmű zavaros összevisszaságot bárhogy lehet értelmezni. Az egyenes mondatokat viszont a fiúk nem értik félre.

A másik, amit tisztáznod kéne magadban, hogy tényleg ki szeretnéd érdemelni a bizalmát, vagy csak elérni, hogy higgyen neked, amikor épp teljesen jogos részéről, hogy ne bízzon meg benned.

Szóval, mi is volt az a nagy dráma?

"Talalt a Facebookon egy ":*"."

A tárgyrag hiánya fájdalmas, de most tekintsünk el attól. A Facebookon csak úgy elszórogatva kettőspontok és csillagok találhatóak... Nem vagyok nagy smiley szakértő, nem tudom, hogy mire utalhat. Szóval, hol "találta"? Ez a valami ott volt a Facebookon, vagy te küldtél valakinek egy ilyen üzenetet? Miért küldted? Önmagában egy puszi mind leírva, mind a szó fizikai értelmében teljesen normális egy fiú és egy lány között, és abszurd lenne a lány barátja vagy a fú csaja előtt letagadni.

Hogy került a barátod a te FB fiókodba? Egyáltalán miért FB-kal foglalkoztok, ha együtt vagytok? Ha valamit meg kellett néznie, miért olvasgatja a leveleid? Egyáltalán hogy merülhetett föl, hogy egy barátnőd belépjen a te nevedben? Feltörte a jelszavad 13 évesen?

"Mivel en szeretem nem tudtam hazudni neki... "

Most akkor hazudtál vagy nem? Te írtad vagy nem? Azt mondtad, hogy te írtad, vagy nem azt mondtad? Ha te írtad, de letagadtad, jogosan nem bízik benned. Milyen szándékod volt azzal, hogy letagadtad?

"De az o eletere eskudtem, hogy nem en irtam azt!!" A sajátodra eggyel elegánsabb lett volna. Most meg végképp érthetetlenné vált, hogy ki írt és mit, milyen céllal.

Valószínűleg legegyszerűbb megoldás az lenne, ha a barátodnak érthetően elmondanád, mi a helyzet, nem kihagyva belőle a tárgyragokat és az időrendet, a FB fiókodhoz meg nem engednél hozzáférni senkit.

2012. jan. 10. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenki hazudik.

Üdv: Dr. House

2012. jan. 10. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!