Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elhiggye végre h szeretem?
Az "eggyütt" 1 Gy! Együtt.
A "hidje" meg Gy! Higgye!
Egyébként:
Elég gáz, hogy azért nem ölnéd meg, mert nem akarsz börtönbe kerülni! Amikor magam alatt voltam, és én kértem ugyanezt a (volt :'( ) barátomtól ő erre azt felelte: " SOHA nem tennék ilyet, mert nem akarom magamól megvonni a legjobbat... És te se merdd megtenni, mert akkor én is meghalok!" :)
"SOHA nem tennék ilyet, mert nem akarom magamól megvonni a legjobbat... És te se merdd megtenni, mert akkor én is meghalok!" :)
hát (19:14), a te pasid is hadilábon állt a helyesírással; lehet, hogy ezért ilyen bolondok az emberek? mert nem tud már szinte senki helyesen írni?... lol :)
(a ne merD megtenni-ben a mer, merészel ige E/2. felszólító módú alakja merd, ami a merjed rövidebb változata! 1 d-vel írandó!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!