Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek nem akarom elveszíteni? Tudom, hogy zavarja őt a csendessegem.
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet velem a baj amikor a párommal vagyok mindig csendes vagyok egyszeruen nincs mit mondanom ezzel a pasival par napja jarok de jartam volt vele es akkor is ez volt a problemam mit tehetnek hogy ne legyek ilyen.2012. jan. 9. 18:24
1/4 anonim válasza:
Először is, írd le érthetően, hogy mi is a problémád!
2/4 anonim válasza:
Engedd el magad,nem fog megenni,képzeld el magadban,ahogy beszélgettek,nevetgéltek,stb,és élőben is ha nem tudsz mit mondani,akkor kérdezd meg mi újság,mit csináltál,mi van a suliba/munkahelyen/a családjával/mit szeretne csinálni,szerevezzetek közös programokat,legyetek sokat együtt,nézzetek filmeket,játszatok társassal,vagy bármivel,hogy legyenek közös élményeitek,és tudjatok min nevetgélni,meg beszélni!Ne legyél hallgatag,mert azt hiszi nem vagy belevaló,és ott hagy téged!
3/4 anonim válasza:
Ha nem tudsz mit mondani,akkor kérdezz tőle olyat amire csak hosszú választ lehet adni.
4/4 anonim válasza:
Próbáld elengedni magad képzeld azt, hogy mintha csak egy barátnőddel fecsegnétek és akkor miről beszélnétek és beszéljél azokról a témákról, ha a barátod szeret akkor nem lesz semmi baj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!