Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány miatt szeretnék leszokni a cigiről, értékelik ezt a lányok?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb a nikotintapasz vagy a nikotinrágó?2012. jan. 9. 18:11
11/17 anonim válasza:
Ne használj tapaszt, meg egyéb marhaságot. Kizárólag akaraterő kell hozzá. Sok sikert, menni fog! :)
12/17 anonim válasza:
Szerencsére az új törvényeknek köszönhetően még ha akarsz se tudsz csak úgy akárhol rágyújtani..:/ köszi köszi, persze ha nem suliba jársz akkor örülj ;) a másik dolog hogy nem tudom elképzelni hogy milyen lehet mikor már megőrülsz azért hogy cigizhess, én nem vagyok rászokva de folyamatosan szívom, itthon soha tehát ha 3 hétig nem szívom nincs baj...de azt tudom mondani hogy ne egyből azt próbáld h egyik nap még cigizel és utána nem, hanem úgy mint a drogoknál, hogy minden nap kevesebbet és kevesebbet szívsz és így nem őrülsz meg annyira de mégis haladsz valamit.
13/17 anonim válasza:
Mindkettő és akkor gyorsabban megy!
15/17 anonim válasza:
Én biztos értékelném, ha egy srác csak az miatt szokna le a cigiről, mert engem zavar, jólesne, hogy számítok neki ennyire.
De igaza volt itt az egyik válaszolónak, hogy elsősorban magad miatt tedd le, jobban jársz minden szempontból.20l
16/17 anonim válasza:
Melyik a jobb.. hmm. az ÖNBIZALOM!!! ha tényleg le akarsz szokni a dekkről akk lefogsz enélkül anélkül..
17/17 anonim válasza:
19:25-ös. Úgy nem lehet leszokni, hogy egyre kevesebbet szívsz. Vagy egyik napról a másikra vagy sehogy! Ha fokozatosan akarsz úgy nem fog menni, mert elszívsz egyet, na jó még egyet és még egyet és utána ugyanott leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!