Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szereted magad, hogy várod el, hogy más szeressen?
Figyelt kérdés
Nem értem az olyan lányokat, akik állandóan arról panaszkodnak, hogy milyen dagadtak és csúnyák (általában ezek a lányok persze szépek és vékonyak) meg hogy milyen szar minden az egész életük, meg hogy utálják magukat úgy ahogy vannak közben meg sipákolnak, hogy senkit sem érdekelnek. Változtatni kéne nem?2012. jan. 9. 17:32
11/12 A kérdező kommentje:
Örülök ezeknek a pozitív válaszoknak :) Amúgy szerintem a kérdés is elgondolkodtató... Tetszik! Én szeretem magam és mások is szeretnek, szerintem így a normális. Egyetlen embert nem tudnék mondani akivel rosszba lennék... Bár ténylegesen közeli barátom csak 2-3 van :)
2012. jan. 9. 17:49
12/12 anonim válasza:
Azért mondják,mert vagy tényleg így gondolják, vagy azt akarják hallani, hogy nem igaz szívem,szép vagy.
Őket hívják önbizalom hiányosnak.Változtatni képtelenek(vagy lusták, vagy nincs is min változtatni)így kell vagy nem kell szeretni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!