Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szereted magad, hogy várod el, hogy más szeressen?
Lehet,csak dicséretet akarnak..
vagy,a gyerekkorban történtek dolgok.
Mondjuk,a folytonos panaszkodástól kibukok én is.fúú
Én elárulok egy kulisszatitkot:
a ilyen lányok nagy is tisztába vannak magukkal ,csak egyszerűen így "bókoltatnak" maguknak.
Aki tényleg ettől depressziós az nem néz ki jól, zárkózott és alig vannak barátai.
A többi meg csak dicsértetni akarja magát.
22/L
én is kivagyok tőlük:) mondjuk,van olyan,akit dicsérnek,de ő mondja,hogy nincs úgy,ahogy mások gondolják és ennyi..
én is ilyen vagyok,nem nagyon szeretem,ha dicsérnek,de nem szoktam panaszkodni.szerintem ez még úgy oké.
Régebben én is ilyen voltam, mondjuk annyi volt a különbség, hogy én nem nyavalyogtam másoknak, csak magamban ,,mondogattam,, ezt.
Azóta változtak a dolgok, mert rájöttem, hogy előbb magamat kell megszeretnem, aztán majd mások is megfognak.
Elkezdtem fogyni (10 kilót), meg egyre többet foglalkoztam a hajammal, bőrömmel (mondjuk nem viszem túlzásba, a hajamat pl nem vasalom meg semmi).
Úgy hogy most már korrekt vagyok. :) Most már önbizalmam is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!