Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem szereted magad, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szereted magad, hogy várod el, hogy más szeressen?

Figyelt kérdés
Nem értem az olyan lányokat, akik állandóan arról panaszkodnak, hogy milyen dagadtak és csúnyák (általában ezek a lányok persze szépek és vékonyak) meg hogy milyen szar minden az egész életük, meg hogy utálják magukat úgy ahogy vannak közben meg sipákolnak, hogy senkit sem érdekelnek. Változtatni kéne nem?
2012. jan. 9. 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem
2012. jan. 9. 17:34
 2/12 anonim ***** válasza:
könnyebb sopánkodni mint tenni valamit... igaz én sem teszek semmit de legalább nem panaszkodok: D
 3/12 anonim ***** válasza:
de
 4/12 anonim ***** válasza:

Lehet,csak dicséretet akarnak..

vagy,a gyerekkorban történtek dolgok.

Mondjuk,a folytonos panaszkodástól kibukok én is.fúú

2012. jan. 9. 17:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Én sosem panaszkodtam hanem tettem érte ha valami nem tetszett... De az ilyen kislányoktól idegbajt kapok...
2012. jan. 9. 17:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Én elárulok egy kulisszatitkot:

a ilyen lányok nagy is tisztába vannak magukkal ,csak egyszerűen így "bókoltatnak" maguknak.

Aki tényleg ettől depressziós az nem néz ki jól, zárkózott és alig vannak barátai.

A többi meg csak dicsértetni akarja magát.

22/L

2012. jan. 9. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:

én is kivagyok tőlük:) mondjuk,van olyan,akit dicsérnek,de ő mondja,hogy nincs úgy,ahogy mások gondolják és ennyi..

én is ilyen vagyok,nem nagyon szeretem,ha dicsérnek,de nem szoktam panaszkodni.szerintem ez még úgy oké.

2012. jan. 9. 17:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valaki bókol annyit szeretne hallani, hogy köszönöm, nem azt hogy jaj miket mondasz nem is úgy van...
2012. jan. 9. 17:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát én mindent megteszek, hogy jobban nézzek ki, de van egy határ, és még így sem lépem át a 10/6-7-et. Kozmetikus, kenceficék, smink, szoli (télen bedurvul a bőröm, de a szoli sokat segít ezen, kitisztítja elég szépen), frizura, ápolt körmök (nem mű), csinos ruhák, torna.. Hát, ennyit tudok kb tenni magamért. Nem mondom, hogy elégedett vagyok a külsőmmel, de a belső fontosabb, és az emberek kedvelnek, jó, azért vannak hibáim, de pozitív visszajelzéseket kapok, szóval nem panaszkodom :)
2012. jan. 9. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Régebben én is ilyen voltam, mondjuk annyi volt a különbség, hogy én nem nyavalyogtam másoknak, csak magamban ,,mondogattam,, ezt.

Azóta változtak a dolgok, mert rájöttem, hogy előbb magamat kell megszeretnem, aztán majd mások is megfognak.

Elkezdtem fogyni (10 kilót), meg egyre többet foglalkoztam a hajammal, bőrömmel (mondjuk nem viszem túlzásba, a hajamat pl nem vasalom meg semmi).

Úgy hogy most már korrekt vagyok. :) Most már önbizalmam is van.

2012. jan. 9. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!