Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretet ő egyáltalán? Neki ennyi volt a kapcsolatunk?
:( értem én ezt, csak nagyon rosszul esik.
Amúgy rá kellett volna jönnöm mikor megtudtam hogy mindenkinek előadja a dumáját,hogy ő tőle akar gyereket hogy ő legyen a felesége, ő legyen a kereszt anya meg mit tudom én még milyen hülyeségeket.
Sajnos túl naiv vagyok de ez nekem akkor is nagyon fáj, mire már kiszerettem belőle régen visszasírta magát, most megint elég lesz.
Kedves kérdező, MEGÉRDEMELTED! Egyszerűen nem tudom felfogni, én srác vagyok, de ezeket az önző, bunkó barmokat annyira ki lehet szúrni, hogy az hihetetlen, ti lányok viszont állandóan bedőltök nekik, aztán jöttök sírni. Szánalmas! És még vissza is fogadtad, KÉT HÓNAP JÁRÁS UTÁN MEGCSALT!!! Ez tudod mit jelent? Lefordítom! Csak hús voltál neki, egy finom meleg punci. És visszafogadja, utána pedig sír....
Ááááá nemn értem én a nőket.... Pontosabban nem akrom érteni őket, mert többségük szánalmas.
Szakíts meg vele minden kontaktot.Esélyt se adj neki,még csak beszélgetésre se!Se email,se telefon,se személyes találka.Ez a legjobb megloldás.Nehéz betartani,de hidd el nem érdemes pazarolni rá az időd!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!