Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem hogy minden pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem hogy minden pasi miért csak sexelni akar a lánnyal?! Komolyan mondom hogy sosem fogok találni egy normális férfit ebben az országban.21L

Figyelt kérdés
lány sex
2012. jan. 8. 17:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
te csinálod jól:) de azért én sem vahyok valami plázaribi discoribi stb
2012. jan. 8. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Most átgondolva ezt a kérdést én is feltehetném, csak én meg normális lányt nem fogok találni, aki egyben szép és értelmes is.

Nagy igényem nincs külsőre, csak fogjon meg arcra meg ne legyen túlsúlyos.

Csak azért, mert sokan azt hiszik csak a plázapitsákra hajtok.

2012. jan. 8. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Azért mert a pasik nagy része hímringyó, a nők meg érzelmesek és kerülik a sexet ösztönből. Sajnos a Jóisten így teremtett meg minket.

Akinek ez nem tetszik, mehet panaszra!

Úgyis mi nők irányítjuk a szexet :)

2012. jan. 8. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Rossz helyen ismerkedsz. Hol is? Én tini koromban legfőképp diszkóban ismerkedtem, máshol nem volt rá módom, és hát ott tényleg a 90 %-uk 1 éjszakás kalandra hajtott, habár nem értem miért, a magyar nők erre nemigen kaphatók.

Valójában ez elég durva általánosítás, hidd el van normális pasi is. Csak tudni kell őket megkülönböztetni. Ha egy pasi tiszteli a nőt, nem mer ajánlatot tenni az első néhány randin. Ha az első randin megkérdezi, akkor 2 dolgot tehetsz:

Ha szeretnél vele lefeküdni, mondj igent, aztán felejtsd el sürgősen.

Ha nem vagy vevő az egy éjszakás kalandokra, akkor hajtsd el, és felejtsd el sürgősen.

30 /N

2012. jan. 8. 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor volt ilyen kérdés, így mondhatni rutin válasz lesz, sajnos!

Definiálnád a normális férfit? Mert a probléma ott kezdődik, hogy neked nem normális kell. Tudod minden férfi meg akar du*gni, de a normális csak téged, és nem csak egyszer.

Állítom, hogy temérdek normális férfi vesz téged körül csak nem tetszenek, esetleg túl unalmasnak találod őket.

A nőknek az olyan férfiak kellenek akik "macsók", izgalmasak, menők, adják a nagyot, közben pedig monogám kapcsolatra vágynak. Hát lófa*szt! Mert ilyenek nincsenek! 100 férfiból egy ilyen, jó keresgélést kívánok!

2012. jan. 8. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem szexelni akarok, hanem szeretkezni!^^

Aki okos, az tudja mi a kettő között a különbség.

22/F

2012. febr. 13. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Menj el Dél-Amerikába,vagy Oroszországba,ott elég konzervatívak a pasik,és tök kevés a szép nő.Meg egy kicsit más is a felfogásuk.Nem azt képzelik,hogy a nőnek a feladata a háztartás és a munka egyszerre,nem szörnyülködnek,ha nekik,férifaknak van nagyobb keresete,mert akkor jajj,eltartják a szutykos lusta költekező nőjüket,és nem akarnak egy életre az anyjukon lógni,meg otthon csövezni,hanem vállalnak némi felelősséget,és tisztában vannak a férfi kötelességeikkel.

Mint külföldön(egészen konrétan Oroszországban)felnőtt magyar leányzó,aki ideköltözött(sajnos),mondhatom,h szembetűnő az ottani,és az itteni emberek közti különbség..de hogy igazságos legyek,azért a nők is eléggé mások ott..sokkal figyelmesebbek a férfiakkal.Szal ha más mentalitást szeretnél(nem csak a kihasználós szexorientált gáz arcok sokaságát),akkor keresgélj külföldön,hidd el,hamarabb találsz vkit.

De annyit mindneképp tehetsz,hogy pl visszafogsz kicsit az öltözködésedből(ha pl túl nőiesen öltözöl),és próbálod inkább az iq-t sugallni :) Az jó pont a férfiaknál,ha intelligens egy lány,és lehet,többre tartanak majd,mint a simán csak megdugnivaló pinát

21/L

2012. márc. 4. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!