Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viszonyuljak ehez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyuljak ehez a dologhoz?

Figyelt kérdés
Röviden,volt egy férfi akivel ismerkedtünk,én nagyon megszerettem de ő nála nem alakult ki szerelem.Eltelt 1 év és újra találkoztunk,bennem megmaradtak még az érzések és most újra jóban vagyunk de valahogy nem tudok hozzá már úgy viszonyulni,azért mert bele gondolok hogy más nőt ölelt,csókolt,szeretkezett vele.Ez eszembe jut és elmegy a kedvem hogy hozzá érjek,de viszont a lelkem mélyén meg őt szeretném.Hogy tereljem el ezeket az érzéseket?Ezt miért érzem?Nem fog ez már elmúlni bennem?Más valakinél hasonló érzések voltak?
2012. jan. 7. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert már az eszedre is hallgatsz, nem csak a szívedre. Ne tereld el ezeket az érzéseket, inkább ezt a hapsit tereld el magadtól jó messzire. És keress egy olyan férfit aki szeret téged és akit te is feltétel nélkül szerethetsz.
2012. jan. 7. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem értem az első válaszoló gondolkodását.

Vagy a kérdést értelmezem félre?

Szerintem hesegesd el ezeket a gondolatokat. Biztos te sem gondolod, hogy az emberek mikor megházasodnak, vagy akár csak kapcsolatot kezdenek 20 év felett, érintetlenek? Ezzel az illetővel nem voltatok eggyütt, tehát nem csalt meg. Úgymond az élet rendje, hogy az embernek több párkapcsolata is van az élete során, tehát több emberrel kerül szexuális kapcsolatba. Mikor megismertem a férjem, tudtam ,hogy volt már más nő is az életében előttem, gondolom az első válaszolónak a jelenlegi párjának sem ő az első.

Ezek az érzések amikről írsz, csak akkor lennének helyénvalóak, ha eggyütt lettetek volna, és csak egy időre pihentettétek volna a kapcsolatot.

2012. jan. 7. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, nehéz dolog. Örülnék, ha nekem hasonló gondom lenne. Mi a párommal többször szakítottunk, de sosem volt más. Most legutóbb fél évet voltunk külön, én már nem gondoltam, hogy valaha összejövünk. Mégis. Ámde neki közben több kapcsolata is lett, és ez nagy seb nekem. Még ha minden enyhítő körülményt meg is értek. Hiába voltunk külön akkor, és ugye olyankor nincs közünk egymáshoz. Magyarul nem csalt még, az érzés mégis olyan, mint ha azt tette volna.

Ha vele akarok lenni (és neked is ez marad) az egyetlen út, hogy megbocsássam, és elfelejtsem - vagyis ezen dolgozzam. Különben nincs értelme.

Neki sem volna köze hozzá, ha együtt lettél volna valakivel.

2012. jan. 7. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, akkor elmagyarázom: a lány nagyon szerette a pasit, de a férfi részéről nem alakult ki szerelem még akkor sem, mikor friss volt a kapcsolat. Újra kezdve majd jönnek az érzések? Vajon miért? Csak mert közben felpróbált még néhány nőt? Nem lesz boldog a kérdező, mert nincs miért bíznia a hapsiban. Még akkor is meggondolandó az újrakezdés, ha valaha mindkét részről dúlt a szerelem, csak közben valami elmúlt. De ha nem is volt, akkor minek erőltetni?
2012. jan. 7. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Én úgy értelmezem a leírtakat, hogy kapcsolatig el sem jutottak egy évvel ezelőtt. Esetleg felfigyeltek egymásra, ismerkedgettek egymással, a kérdező beleszeretett, de az illető részéről nem alakultak ki érzelmek. Tehát kapcsolat nem lett belőle.

Ha jól értelmezem, akkor továbbra is áll amit korábban írtam.

Viszont ha én értem félre, és valóban párkapcsolatban voltak, akkor 1. válaszoló, neked van igazad.

2012. jan. 7. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nos, igazad van. Halló, Kérdező! Most akkor ez hogy is volt?
2012. jan. 7. 22:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Elkezdtük ezt a lazább kapcsolatot,nem tartott sokáig.Vonzalom mai napig megvan köztünk,és lelkem mélyén szeretném őt,de ezek a gondolatok érzések nem múlnak el.Lehet hogy ez az eszem hogy nem szabad bele menni.
2012. jan. 8. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!