Szórakozik velem, hogy viszonyuljak hozzá?
Szia.
Ugye te is érzed, hogy ez nem az igazi.. Felejtsd el, hidd el, találsz olyat, aki igazán szeret. :)
Pontosan ugyan ilyen helyzetben vagyok én is. Elkezdett legyeskedni körülöttem, a csillagokat is lehozta, amíg bizonytalan voltam. Aztán feloldódtam, elkezdett érdekelni, összejöttünk alig 1 hónapig minden szép, s jó volt. Aztán teljes fordulat, és egyik napról a másikra teljesen megváltozott. Próbáltam vele beszélgetni, hogy mi történt, de mindig leosztott, hogy elege van az agymosós beszélgetésekből, Ő nem olyan típus. De könyörgöm, akkor miért volt olyan?
Aztán szünet, legyünk barátok. Jó legyünk. Megint összemelegedtünk, tényleg tök jó volt minden. Fokozódott a dolog, amikor kiderült, hogy kiutazom külföldre, majd belepusztult a szerelembe. Napi kapcsolat, sms, chat, minden. Aztán mire hazajöttem megint teljesen megváltozott.
Eltűnik napokra, aztán felhív, benyögi, a beszélgetés végén, hogy szeretlek. Ha sms-t írok, nem mindig válaszol...
Nem tudok rajta kiigazodni, elegem van.
Szerintem hülyít engem is, és hülyítenek téged is.
Legjobb barátnőmis kb. ugyanebben a cipőben jár. Van egy pasi (külföldi cserediákként volt itt, úgy ismerkedtek meg, 1 évig volt az országban), akibe őrülten belezúgott. A pasi most hazament és nem jön vissza (mostanában legalábbis). Barátnőmnek nincs pénze hozzá kiutazni, drága a repülő, ők meg épp hogy csak elvannak. egyik napról a másikra élnek.
A pasi kb. hetente 1-2x ír neki e-mailt, ő meg odáig van érte, hát elnézi neki. Persze azért panaszkodik sokat, hogy ez neki nem elég stb. Mert hogy kint a pasi bulizik állítólag, a haverokkal van egész nap, a tengerparton fociznak stb. stb. De ez nem megoldás. Szerintem nem lehet ezt a kapcsolatot a végtelenségig így fenntartani. Csak az a kár, hogy a pasi ámítja és ő meg nem veszi észre, hogy csak szórakozik vele, egy kaland volt neki és kész, az élete most folytatódik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!