Szórakozik velem, hogy viszonyuljak hozzá?
Figyelt kérdés
egyszer írja hogy így hiányzok neki meg úgy, utána meg eltűnik napokra. magam sem tudom hogy viszonyuljak hozzá, de ezek az ingadozások még jobban elbizonytalanítanak. 21/L vagyok2011. aug. 18. 13:15
11/11 anonim válasza:
Én sem értem mi a jó ebben. Évek óta az első nő vagyok a közelében, aki meg is maradna mellette, aki szeretné, aki főzne neki normális ehető ételt, aki meghallgatná a bajait... Ehelyett ott vág át, ahol tud.
Most is látom egy közösségi oldalon, hogy 17-18 éves lánykákkal bulizott tegnap este (36 éves létére), én meg itthon agyaltam azon, hogy vajon miért nem tudom elérni, mert éppen majdnem kigyulladt a ház egy elektromos hiba miatt...
Miért nem lehet megmondani, hogy neki elég?
Amikor meg kiakadtam, hogy napok óta nem keres, még ő volt felháborodva, hogy azért mert nem ír, és nem hív, egyből azt gondolom, hogy le akar rázni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!