Mi dobhat egy pár szexuális életén, ha az egyik félnek
valamiért nincs akkora kedve a dologhoz?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány és az elmúlt 2-3 hónapban valamiért nincs akkora kedvem a szexhez. Mindennél jobban szeretem a barátomat, jól esik hozzábújni, vagy megcsókolni, de maga "az" nem esik jól. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem is veszem rá magam, de nem lelem benne örömömet, inkább az jobb, ha csak simogat, vagy ott van a közelemben. Mit tehetnék? Ő nem csinál semmit másképp, figyelmes, de nem tudom..nem értem, hogy mi történik velem, nyomasztó. Tudnátok tanácsokat adni? Nem friss a kapcsolatunk, 3,5 éve vagyunk együtt. Ha esetleg volt már valaki hasonló helyzetben és adna tippet, azt nagyon megköszönném.
Nem lehet, hogy egy kicsit ráuntál, vagy ellaposodott a kapcsolat?
2011. dec. 30. 01:38
2/12 anonim válasza:
"...de nem tudom..nem értem, hogy mi történik velem, nyomasztó...."
Kérdéseben a válasz:
"...Nem friss a kapcsolatunk, 3,5 éve vagyunk együtt..."
Sajnos ez egy tipikus női probléma ami a nők zöménél előbb-utóbb bekövetkezik. Az állandó partner mellett lecsökkent a szexuális vágy. Sajnos ez aztán vagy szétváláshoz vagy a férfi részéről megcsaláshoz vezet.
Megoldást megtalálni neked kell. Te tudhatod csak mi tudna ismét tűzbe hozni.
2011. dec. 30. 01:42
3/12 anonim válasza:
Van, hogy a nő részéről vezet megcsaláshoz. Egyik barátnőm ezt fontolgatja.
2011. dec. 30. 01:47
4/12 anonim válasza:
Lehet esetleg Candida is, az is jár ilyen tünettel.
2011. dec. 30. 01:59
5/12 anonim válasza:
szedj vágyfokozó szert.
2011. dec. 30. 02:02
6/12 anonim válasza:
a hüvelygombát csak észrevették volna te! :D
2011. dec. 30. 02:54
7/12 anonim válasza:
ha nincs kedved hozza,akkor semmi nem fog feldobni...
vagy van egeszseges vagy,amit lehet meg huzni kicsit,eszkozokkel,otletekkel,szerepjatekkal,vagy nincs...de a kialudt tuzre hiaba teszel,nem fog egni a lang...
2011. dec. 30. 06:41
8/12 anonim válasza:
Mozduljatok ki, menjetek kirándulni. Ilyenkor is érdemes. Randizzatok. Beszéljétek meg, hogy most mondjuk 2 hétig nem lesz szex. A tiltott gyümölcs mindig édesebb. Fantáziáljatok. Öltözzetek be ennek-annak. Mondjuk ne télapó legyen a párod, mert mikor a férjem előhúzta a télapó jelmezt, és bekopogott, mint a nagyszakállú, én inkább röhögőgörcsöt kaptam. De az sem volt baj, kinevetgéltem magam. Most éppen egy a szaúdi nőkről szóló könyvet olvasok, hát nosza, csináltam magamnak háremhölgy ruhát, és most éppen a férjem az uram, én meg az ő engedelmes felesége vagyok.
2011. dec. 30. 11:14
9/12 anonim válasza:
vannak ilyen hullámvölgyek egy hosszú kapcsolatban. az én tapasztalataim szerint ez önmagától megoldódik. próbáljatok romantikázni :) persze sokan megijednek és rögtön elhagyják a partnerüket, vagy megcsalják, pedig ez természetes. nem robotok vagyunk, hogy mindig pont ugyanolyan hévvel vágyjunk a szexre. vannak stresszesebb, szomorkásabb, nyugisabb időszakok, és vannak tüzesek, szenvedélyesek is. ha szeretitek egymást, és együtt akartok lenni, akkor egy természetes hullámvölgy miatt nem kéne megfutamodni.
2011. dec. 30. 15:40
10/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a fogamzásgátló okozza? (már persze ha szedsz). Nagyon sokszor előfordul, hogy jelentkezik ez a mellékhatása, ilyenkor vagy szüneteltetni kell, vagy másikat felíratni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!