Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi dobhat egy pár szexuális...

Mi dobhat egy pár szexuális életén, ha az egyik félnek valamiért nincs akkora kedve a dologhoz?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány és az elmúlt 2-3 hónapban valamiért nincs akkora kedvem a szexhez. Mindennél jobban szeretem a barátomat, jól esik hozzábújni, vagy megcsókolni, de maga "az" nem esik jól. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem is veszem rá magam, de nem lelem benne örömömet, inkább az jobb, ha csak simogat, vagy ott van a közelemben. Mit tehetnék? Ő nem csinál semmit másképp, figyelmes, de nem tudom..nem értem, hogy mi történik velem, nyomasztó. Tudnátok tanácsokat adni? Nem friss a kapcsolatunk, 3,5 éve vagyunk együtt. Ha esetleg volt már valaki hasonló helyzetben és adna tippet, azt nagyon megköszönném.

22L 26F

2011. dec. 30. 01:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"...vannak ilyen hullámvölgyek egy hosszú kapcsolatban. az én tapasztalataim szerint ez önmagától megoldódik...."

...vagy nem oldódnak meg.... a tapasztalatom szerint.

Volt is amúgy az indexen egy jó cikk sorozat erről és a reakciók elég egyértelműek voltak.

2011. dec. 31. 06:44
 12/12 anonim ***** válasza:

akkor én szerencsés vagyok, mert nálunk magától megoldódik. Igaz, hogy nem a szexen alapul a kapcsolatunk, egy csomó más dolog van, amit imádunk egymásban, és ha most azt mondanák, hogy havonta/évente csak 1x szexelhetünk, akkor sem tudnánk egymás nélkül elképzelni az életet. Inkább küzdenénk meg a helyzettel együtt, mint külön-külön, vagy valaki más karjaiban!

Ahol az ilyen gondok nem oldódnak meg maguktól (vagy kis érzelmi-szexuális befektetés hatására), ott nyilvánvalóan nem megfelelő emberek élnek a kapcsolatban... ha úgy szereted a másikat, hogy nincs olyan helyzet, amelyben el tudod képzelni a másik nélkül az életedet, akkor nem lesz gond. Ha a párom megcsalna (vegyünk egy nonszensz helyzetet), akkor sem hagynám el dühömben és sértettségemben, hanem harcolnék érte! És ő ugyanígy érez.

2011. dec. 31. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!