Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldjem el? Hogy viszonyuljak ehhez a dologhoz?
En is, csak hasonlot tudok irni, mint az elso valaszado. Sajnos nekem is az jott at a sorokbol, hogy "kenyszerbol vagytok egyutt"...Neked sem jo, hogy allandoan hallgasd a bantasait. Az meg, hogy csak nogatjatok egymast, az is arra utal, hogy szuneteljetek, gondolkodjatok, de a szakitast is latom mindebben! En leulnek vele es azt amit ide nekunk irtal elmondanam a paromnak es megbeszelnem vele, hogyan tovabb, mert ez igy nem mukodik, nem mukodhet!
minden jot! es bocsi...
Köszönöm a válaszaitokat! Valahol belül érezzük mindketten, hogy ez így nem jó! És éppen pár órája beszélgettük át, és ezt amit ide leírtam nektek, mind el is mondtam Neki! Szóval megvolt az őszinte Nagy beszélgetés, és erre mondta ő, hogy engem értek a sérelmek, döntsek én!Nem is izgul, hogy hogy döntök! Ja, és ő az első komoly pasi az életembe, ezért nehéz a döntés! Minden választ köszönök, igazatok van!
30 éves nő
Ertem. En is voltam igy a parommal, meg az elejen, sokat bantott, es kijelentettem, hogy ez nem jo igy, jott az oszinte beszelgetes meg minden, aminek az lett a vege, hogy kozolte, hogy dontsek es barhogyan dontok elfogadja...eppen erre gondoltam amire most Te, hogy biztosan nem erdekli... es dehogy nem erdekelte, csak addig nem erdekelte mig azt nem mondtam vege van! utana kapart utanam :D ...
mondjuk a helyzetunk mas volt, sok gond volt az elejen, de igazabol szerettuk egymast.
mostmar 2 eve vagyunk egyutt es minden helyrejott, azota nem bantott meg.
Talan erdemes atbeszelni. kerdezz re, hogy tudna-e elni nelkuled? ha igen, akkor ne maradjatok egymassal par ev mulva csak szenvedes lenne az egesz!
bocs az offert, masodik voltam
Az a baj, hogy életunt mostanában, és tudom, hogy nem kaparna utánam, ő is ezt mondta, hogy mostmár nem. Haza utazna az apjához, és csak lenne! Ez neki így jó!
Köszi aválszt mégegyszer. (sajnos én is érzem, hogyha nem is most, akkor előbb utóbb vége, mert ez enm működik hosszú távon...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!