Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csinálja velem ezt? (lent)
A barátommal már hónapok óta együtt vagyunk, és noha nem az első naptól kezdve (mert az szerintem kissé ribancság, de a lelki együttlétek mellé (beszélgetések, közös programok), fokozatosan bevezettük a testit is, petting szintjén, mert mondtam neki, hogy én még nem akarok többet, legalább azt meg akarom várni, hogy félévesek legyünk.
Nem vagyok csúnya lány. Egyetlen nagy vétkem, hogy nincs szőke hajam és kék szemem (hanem barna -sötétzöld), és D-s mellek helyett csupán 90B-s melleim vannak.
A barátom mégis mindig megnézi a ribancokat, és elég durván flörötl velük a hátam mögött, volt akinek ilyet is írt: "ha most itt lennél úgy megb*sználak, h az lenne életed legjobb kefélése"
Miért csinálja ezt, ha van egy viszonylag jó csaja, aki szereti, és akit elvileg ő is szeret, mert nagyon hosszú ideig küzdött érte?
L/16
aki nagyon jól tud csajozni az azt hiszed le áll egy lánynál? :P
f18
Ahogy már előttem jó páran említették, hagyd ott azt a lúzert... Főleg, hogy a hátad mögött csinálja ez már nemes egyszerűséggel gerinctelen húzás...
18/F
Köszönöm mindenkinek a választ. Én is ezt tartom a legjobb döntésnek, de nagyon nehéz lesz kimondani, mert iszonyatosan szeretem. Azért is tettem fel ide kérdésnek, hogy meglássam, puszta női hisztinek számít-e, amit gondolok, vagy ez már egy pasinak is kiveri a biztosítékot.
Amugy nem azért nem hagytam eddig ott, mert félek, hogy nem találok másikat, hanem a fent említettek miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!