Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miért csinálja?
Megpróbálom röviden de elég hosszú a dolog!4 évig voltam együtt az exemmel,és tényleg nagyon szerettük egymást.Tavaly április körül kicsit megváltoztak körülöttünk a dolgok(külföldön élünk)Feszültségek voltak én meg rászálltam,hogy mi lesz velünk én szeretnék gyereket stb...(már tudom,hogy nagy hiba volt)Fél éve elhagyott,mondván,hogy már nem érez úgy irántam,másoknak azt mondta,hogy ő még nem akar gyereket és nem akarja húzni az időmet!Jóban maradtunk mert hát egy munkahelyen dolgozunk,meg van sok közös dolgunk!Ő összejött egy csajjal aki terhes lett és az mellett,hogy pár hónapja vannak együtt és az exem nem akarta a gyereket a csaj nem volt hajlandó elvetetni!(20 éves a lány)Mióta elmondta a dolgot az exem azóta elkezdett többször járni hozzám és én sajnos nem tudok neki ellenállni mert szeretem nagyon!Szóval velem csalja a kiscsajt...Tudom,hogy nem boldog és nem szerelmes a csajba,ez látszik is és meg is mondja!Viszont azt mondja nem akar velem lenni pedig tudja,hogy én megbocsájtanék stb...Ha egy pasi feltűnik körülöttem mindig kiakad bár azt mondja nem féltékeny!De mindig akad valami kifogás,hogy éppen miért szól be!Most a legutóbbi szilveszterkor volt,az egyik közös ismerősünkkel kicsit összekavarodtunk de semmi komoly nem történt!Na most azóta ezen rágódik és jótanácsokat oszt.Tegnap éjjel fél egykor írt sms-t,hogy reggel meló előtt bejön,be is jött és szexeltünk azt mondta érezni akarta utoljára mert többet nem jön így,és utána elkezdte a srácot magyarázni megint,hogy nem hozzám való stb..(ami igaz is)de őt mit érdekli?Már tényleg nem értem mi van egyszerűen nem igazodok ki rajta!Barátok szerint a gyerek miatt van a lánnyal és azért hajthatatlan.A saját gyerekkorából kiindulva felelősséget akar vállalni a gyerek iránt!Szerintetek mit csináljak?Van még rá esély,hogy egyszer visszajön hozzám?
Ő 24 éves én 30 de nem volt soha gond a korkülönbség.
Igen szerintem is szemét de sajnos szeretem.Pont ez a "gond"hogy felakarja nevelni a gyereket csak éppen nem szerelmes a lányba és szinte nem is ismeri.Ő apa nélkül nőtt fel mert elhagyta az apja és ezt nem akarja!Viszont annak sincs értelme,hogy ezért maradjon a lánnyal szerintem!
Vagy tévedek?
Diagnózisom:
A 20 éves kiscsaj: szerencsétlen idióta.
A(z) (ex)csávód: alávaló k ö cs ö g.
Te, kérdező: mocskos r i b a n c.
Én csak a csak gyerekét sajnálom...
"HA megcsinálni meg tudta, akkor nevelje is fel "
Nő baz+,mintha a b@száshoz nem két ember kellene!
RENGETEG embert átb@sztak már az ilyen "szedek gyógyszert" RIB@NCOK.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!