Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A r*hadt életbe. Ti nem akartok valakit aki szeret titeket, de már úgy komolyan?
Figyelt kérdés
Idáig két barátom volt... mindkettő jól elcseszte aztán próbálta visszacsinálni...ne értsetek félre én nem a pasik ellen vagyok mert sok nő is hibázik...de én szerelmet szeretnék...tudjátok nevetséges, őszinte, igazi szerelmet... amikor nem tudsz a másik nélkül élni...2012. jan. 5. 01:19
81/86 A kérdező kommentje:
szerintem a hercegem lovának kitört a lába...remélem hamar meggyógyul és ideér...
2012. jan. 9. 00:23
82/86 anonim válasza:
23:45-ös vagyok.
Nem történt semmi, csak már több, mint egy éve űzöm a forever alone életmódot. Igaz, nem nagyon teszek az ügy érdekében, utcán még se akarok ismerkedni. Míg belsőleg visszahúzódóbb, csendesebb, érzelmesebb vagyok, addig a külsőm viszont mást sugall, ami szerintem sok lányt 'taszít' (legalább is a normálisakat) :/
83/86 anonim válasza:
Szerintem ennek a sok szeretehiányos embernek össze kéne jönni vhol egy bulira:) Hívjatok meg engem is!:)
84/86 A kérdező kommentje:
benne vagyok :)
2012. jan. 9. 08:07
85/86 anonim válasza:
nem nagyképűségből, de jól nézek ki... a lányok sokszor megnéznek
sajnos sokszor hiszik azt, hogy nőfaló, vagy rideg vagyok, pedig pont az ellenkezője...
eddig két barátnőm volt, mind a kettőt szívből szerettem és ez a baj: ők nem vették túl (elég) komolyan
86/86 A kérdező kommentje:
érdekes..:D
2012. febr. 23. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!