Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A r*hadt életbe. Ti nem akartok valakit aki szeret titeket, de már úgy komolyan?
De. Én már alszom.
Mit csinálnál egy olyan sráccal, aki neked nem annyira jön be.. viszont tudod róla, hogy oda van érted, és garantáltan hűséges lenne? Esetleg ragaszkodó.
A kakas csípje meg, én is akarok valakit aki szeretne. Eddig nekem sem igazán jött össze. Volt egy pár hetes meg egy pár napos kapcsolatom, utóbbiban megcsaltak (igen, azalatt a pár nap alatt), és a többi lánnyal akivel ismerkedtem meg nem jutottunk el messzire. Mindig jött valami gyökér, aki miatt inkább leszartak, aztán mikor dobta meg megcsalta őket akkor jó lettem volna... pff. Nyilván nekem is vannak hiányosságaim, de annyi nálam butább, rondább, trágárabb embernek van teljesen korrekt barátnője, hogy szerintem én is megérdemelném. Csak egy lányra vágyom akivel tetszünk egymásnak és aki elfogad úgy, hogy nem vagyok menő és nem szeretek bulizni. Annyira vágyom egy ilyen lányra, nem dobnám el, nem érdekelne milyen mással, csak őszintén szeretném és igyekeznék, hogy boldogok legyünk ketten.
21/F
Jó lenne, csak az a baj, hogy én nem azért jönnék össze
egy lánnyal, hogy csak el legyünk, hanem komoly kapcsolat.
Namost a mostani csajok ettől nem tudom miért, de mene-
külnek. Ha kicsit komolyabban elbeszélgetünk a tervezett
jövőről, mármint ha előjön, elmondom, hogy nem szeretnék
éveket várni az összeköltözéssel, ha akarja, akár el is
veszem. Miért baj ez a hozzáállás? Ilyenkor nyomnak egy
visszavonulást és ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!