Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A r*hadt életbe. Ti nem akartok valakit aki szeret titeket, de már úgy komolyan?
Figyelt kérdés
Idáig két barátom volt... mindkettő jól elcseszte aztán próbálta visszacsinálni...ne értsetek félre én nem a pasik ellen vagyok mert sok nő is hibázik...de én szerelmet szeretnék...tudjátok nevetséges, őszinte, igazi szerelmet... amikor nem tudsz a másik nélkül élni...2012. jan. 5. 01:19
71/86 A kérdező kommentje:
:D én Miskolci vagyok amúgy és 17 éves lány... :D Srácok ?:D
2012. jan. 8. 23:50
72/86 A kérdező kommentje:
ja és egy ölelésért a lelkem is eladom...:D
2012. jan. 8. 23:50
73/86 anonim válasza:
23:43 vagyok.. Ezt tesóm címéről sikerült elküldenem, ő lépett be utána (ha valaki furcsának találná a százalékok miatt:$)
De ettől függetlenül ugyanúgy jó éjt mindenkinek és millió puszi! :))
74/86 anonim válasza:
En 27 eves lany (inkabb no... vagyok) es 3hosszu 3 eves kapcsolat utan azt mondom elegem van... adok, adok, adok, kicsit kapok, adok, adok adok, kevesebbet kapok, aztan meg tobbet adok, adok es adok, mire nem kapok semmit... Golyo nem kene, de a 10-en mar alltam az ablakban, de kapjak be mind, nehogy mar en nyirjam ki magam a sok szerencsetlen, erzelmileg degeneralt pasi miatt :) 17 evesen, meg elotted az elet...
75/86 A kérdező kommentje:
:) tudom és nem is szeretnék panaszkodni így is kedvesek vagytok, hogy itt vagytok bár tudom nem miattam...:) csak úgy, hogy írtok :D:D:D
2012. jan. 9. 00:17
76/86 A kérdező kommentje:
várom a hercegem..:D:D:D
2012. jan. 9. 00:18
77/86 anonim válasza:
Nem erdemeltek meg, ne sajnald :)majd amikor nem szamitasz ra akkor jon a feher lovas urge :)))
78/86 anonim válasza:
Tokra tudnam dijazni ha az en kerdesemre is ennyi valasz jonne :))), most emeltem ki, lecci vessetek ra egy pillantast
79/86 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. (szoval en sem vagyok fenyes helyzetben :((( )
80/86 A kérdező kommentje:
én örülök nagyon, hogy írtatok nekem... nem érzem magam olyan egyedül... köszönöm szépen :)
2012. jan. 9. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!