Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A r*hadt életbe. Ti nem akartok valakit aki szeret titeket, de már úgy komolyan?
Én vagy 5 éve szeretnék. Pont olyat mint leírtál.
Gyanítom soha nem fogom megtalálni. De tetszik a lázadásod :D Te legalább még nem adtad fel :D
Nekünk hamarosan csak a golyó marad :D
21f
Én feladtam, de nem az életet.
Nem fogok összeállni egy ilyen-olyannal. Inkább vagyok egyedül, és kész. Ha nem érzem jól magam valaki mellett, az azt jelenti, hogy egyedül még mindig jobb.
Vagy tévedek?
Különös módon, engem pontosan olyan csajokkal hoz össze sors,akikkel én nem szeretnék összejönni... és általában-hogy plusz szar legyen a helyzet- akit én szeretnék, az foglalt. Most is, van egy csaj, aki külsőleg-belsőleg tökéletes lenne nekem. Jóba vagyunk, stb... de van pasija.
Számomra olyan ez,mint valami átok. Éppen ezért kezdek kételkedni benne, hogy valaha is meglelem az igaz szerelmet :(
01:33 xD
Én is így vagyok kérdező mint te, amennyire szeretnék szerelmet, annyira félek is már tőle.
20l
Akivel nem szívesen beszélgetek, azzal nem is fekszem le.
Vagy rossz sorrendben ismerkedek szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!