Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban vagyok, de kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban vagyok, de kb kéthetente chatelünk csak. Ugye nem csak én hiszem hogy valami nincs rendjén? 16/l

Figyelt kérdés
Már nemtom hányszor szakítani akartam volna vele azok a napok, hetek alatt mikor nem beszélgettünk, de mikor kivételesen beszélünk mint ha semmi sem történt volna, tök aranyos, hízeleg, kérdezget meg minden oké, de aztán pár hétig megint semmi.. Nagyon szeretem, de nem tom hogy ő egyáltalán komolyan vesz-e. Segítség :/
2012. jan. 3. 22:11
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Hát akkor remélem megint nemsokára beszélünk hogy kifagassam :D

Hát ha Németországba olyan 99%-al olcsóbbak lennének a repülőjegyek már százszor meglátogattam volna :P

2012. jan. 3. 22:41
 22/33 anonim ***** válasza:

Nyáron fogtok találkozni? Szegénykém.

Mi 3 hónapig voltunk távkapcsolatban, és a végére már mindketten kicsit belebetegedtünk,(de azóta is együtt vagyunk).

Ez így tényleg nem jó. Kérdezz rá, hogy hogyan szeretné folytatni. Ha nem megy akkor inkább szakítsatok. De ha működne akkor vedd rá, hogy mindennap webkamerázzatok, és jól jönne, ha egyszer-kétszer tudnátok találkozni.

2012. jan. 3. 22:43
 23/33 anonim ***** válasza:
Akkor a látogatás kilöve.:-( valami mást kell kieszelni .várj csak hagy gondolkozzak egy kicsit.:-)
2012. jan. 3. 22:44
 24/33 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb beszéltek mond neki ,hogy az egyik ismerösöd megy ki németorszárba és feljánlotta ,hogy elvisz magával és 2 napot ott lehetnél vele.kiváncsi lennék mit válaszolna rá. de azt tedd hozzá ,hogy ez nem 1oo%
2012. jan. 3. 22:48
 25/33 A kérdező kommentje:
Hallod ez nem is rossz ötlet :D bár szegényke mit szólna azután miután kiderülne hogy mégsem megyek..
2012. jan. 3. 22:53
 26/33 anonim ***** válasza:
Azért kell hozátenni ,hogy nem 100% nehogy a végén te kerülj bonyodalomba.:-)
2012. jan. 3. 22:54
 27/33 anonim ***** válasza:
A facebook-on fent van?
2012. jan. 3. 22:56
 28/33 A kérdező kommentje:

Igen a facebookon szoktunk chatelni, de szinte sosincs fent.. mondom múltkor pl december 22.-én beszéltünk utoljára..

De majd ha olyan szerencsés leszek hogy valaha feljön kipróbálom hogy mit szólna hozzá akkor ha nemsokára meglátogathatnám :)

2012. jan. 3. 23:01
 29/33 anonim ***** válasza:
Egy probát megér ,mert lehet ki tudja hogy fog ragállni lehet majd kifogásokat keres.de én drukkok neked ,hogy örüljön csak az lessz a baj akkor ,hogy sajnos mégse mész.:-( én viszont most megyek aludni mert reggel 4 kor kelni kell vár a meló.Remélem tudtam segiteni.Jó éjszakát kedves kérdezö! 37 éves férfi voltam esztergomból.pá!
2012. jan. 3. 23:08
 30/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked és jó éjszakát :)
2012. jan. 3. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!