Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban vagyok, de kb kéthetente chatelünk csak. Ugye nem csak én hiszem hogy valami nincs rendjén? 16/l
Hát akkor remélem megint nemsokára beszélünk hogy kifagassam :D
Hát ha Németországba olyan 99%-al olcsóbbak lennének a repülőjegyek már százszor meglátogattam volna :P
Nyáron fogtok találkozni? Szegénykém.
Mi 3 hónapig voltunk távkapcsolatban, és a végére már mindketten kicsit belebetegedtünk,(de azóta is együtt vagyunk).
Ez így tényleg nem jó. Kérdezz rá, hogy hogyan szeretné folytatni. Ha nem megy akkor inkább szakítsatok. De ha működne akkor vedd rá, hogy mindennap webkamerázzatok, és jól jönne, ha egyszer-kétszer tudnátok találkozni.
Igen a facebookon szoktunk chatelni, de szinte sosincs fent.. mondom múltkor pl december 22.-én beszéltünk utoljára..
De majd ha olyan szerencsés leszek hogy valaha feljön kipróbálom hogy mit szólna hozzá akkor ha nemsokára meglátogathatnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!