Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élünk 4-5 éve párommal, szóval nem találkozunk minen nap és ő még minden hétvégén se akar csak kéthetente. Normális ez így?
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ennek már nem sok értelme van.Ha valaki szeret valakit, akkor mindig tudni akar róla, és amikor csak lehet találkozni vele.Nem hiszem, hogy te vinnéd túlzásba...
Te se jelenzkezz nála egy ideig, és meglátod hogyan reagál.Lehet, hogy nagyon biztosra veszi, hogy bármit tesz te mindig ott leszel neki.ezt ne hagyd.Nem rongybaba vagy akit ha a sarokba tesznek ott marad addig , amíg ismét szükség lesz rá!
Szia.
Hát szerintem ha nem akar la´tni csak két hetente,ott valaminincsen rendben.Mink anno alig va´rtuk,hogy este legyen.Nem tudom,hogy mióta tart a kapcsolatod,de elkellene rajta gondolkozni.milyen lessz akkor késöbb??én nem tudnék így eggyütt lenni a bara´tommal.
mink jelenleg 10 éve vagyunk eggyütt,1 éve házasok,(26éves múltam)de ha nyáron élutazik a testvére´hez,én meg anyuékhoz(külföldön élünk)(mindíg eggyidöben,és 1 hétre megyünk)alig va´rjuk,hogy találkozzunk,és beszélünk minden nap telefonon.
Gondold a´t,hogy neked így jó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!