Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban vagyok, de kb kéthetente chatelünk csak. Ugye nem csak én hiszem hogy valami nincs rendjén? 16/l
Figyelt kérdés
Már nemtom hányszor szakítani akartam volna vele azok a napok, hetek alatt mikor nem beszélgettünk, de mikor kivételesen beszélünk mint ha semmi sem történt volna, tök aranyos, hízeleg, kérdezget meg minden oké, de aztán pár hétig megint semmi.. Nagyon szeretem, de nem tom hogy ő egyáltalán komolyan vesz-e. Segítség :/2012. jan. 3. 22:11
11/33 A kérdező kommentje:
Hát ő kezdeményezte a távkapcsolatot, és ő mondta hogy találkozzunk nyáron. Már az első napokban leszögezte hogy megbízhatok benne, egy lánnyal sem kavar és nem is fog. Türelmes és én megérem a várakozást:) Én csak annyit tehetek hogy megbízok benne..
2012. jan. 3. 22:22
12/33 anonim válasza:
Úr isten kislány ,ne legyél már ennyire naiv.Amúgy hány éves a srác?
13/33 A kérdező kommentje:
Igen, tudom naív vagyok. :/ És ő is 16.
2012. jan. 3. 22:25
14/33 anonim válasza:
És amikor nem beszéltek ,akkor ö mit csinál?El szokta mesélni mi történt vele a 2 hét alatt?
15/33 A kérdező kommentje:
Hát nemigazán. Mindig mondja hogy mennyire hiányoztam neki és engem kérdez hogy miket csináltam, és mindig mondja hogy nemsokára beszélünk, kb 2 hete megint nem beszéltem vele és nem tom hogy írjak e neki üzit vagy sem.. haggyam hogy ő jelentkezzen?
2012. jan. 3. 22:31
17/33 A kérdező kommentje:
Igen itt vagyok :)
2012. jan. 3. 22:33
18/33 anonim válasza:
hmm ,legközelebb faggasd ki és mond neki ,hogy mindig csak te meéled el mi történt veled ,és szeretnéd tudni ,hogy neki mivel teltek a napok ami annyira hiányoztál neki hogy majd bele halt ,de egy üzit se volt képes irni.
19/33 anonim válasza:
Én meg azt hiszem, neked nem esik le, hogy ez nem kapcsolat.
20/33 anonim válasza:
Hol van külföldön?nem tudsz kimenni hozzá úgy meglepetés szerüen?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!