Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szülők hogyan élik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülők hogyan élik meg, hogy a 18 éves fiuknak sosem volt még barátnője? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nos, az a 18 fiú én vagyok, sosem tudtam közeledni a lányokhoz, vagy ha próbálkoztam is rögtön elutasítottak, és mostanra eljutottam arra szintre, hogy már egyáltalán nem zavar, hogy nincsen barátnőm, és nem érzem már cikinek, félek, hogy ez valami belső belenyugvás ebbe a helyzetbe, amit viszont én nem szeretnék, mert később akarok barátnőt, csak nem látom a módját, hogy még hogyan fogom megszerezni.DE: a kérdés lényegesebbik része, az, hogy félek, hogy a szüleim aggódnak emiatt, és még búzának gondolnak, amit viszont nagyon nem szeretnék, hogy ők emiatt stresszeljék magukat (főleg fater), mert tudom, hogy ők ilyen aggódós típusok mindketten. Amúgy anya és apa külön élnek, én csak hetente egyszer megyek el faterhoz, de egyre sűrűbben kérdezget a lányokról, én meg hirtelen azt se tudom mit mondjak, mert ha elkezdem mondani, hogy ez nekem nem nagyon megyeget úgy néz rám mint valami űrlényre, és azt mondja, hogy a csajozás a világ legegyszerűbb dolga, szóval már nem is szoktam neki mondani semmit, ha ezt kérdezi, inkább elterelem a témát, mert nem szeretném idegesíteni ezzel. Szerintetek, hogy élik meg a szülők ezt helyzetet, még ha nem is mondják ki?
2012. jan. 3. 17:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolónak írom, hogy emiatt nincsen rajtam nyomás egyáltalán, nem olyan típus vagyok :)
2012. jan. 4. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Sztem még mindig jobb várni mint egy olyan kapcsolatba belemenni amiből nem sül ki semmi jó.18/n
2012. jan. 6. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak azt nem fogják fel a faterok, hogy annó könnyebb volt felszedni egy csajt, mert a legtöbb lány 20-30 évvel ezelőtt már 20 körül szeretett volna férjhez menni és gyerekeket szülni. Elég volt ha rendes volt a férfi, már sokszor igent mondtak neki. Ma meg akkor van esélyed, ha bunkó tajparaszt vagy, szemétkedsz a lányokkal. A mai lányok nagy része számító egista, nem érdeklik a fiúk érzései ha olyan a fiú. Tisztelet a kivételnek. 30 éves korukig nem is akar a többség lány arról, hogy ő férjhez menne. Akkor is csak úgy megy, ha jó gazdag a pasi meg jól is néz ki. Nagyon megváltoztak az idők, sok lány teljesen zombiként viselkedik, elferdült az ízlésük a média hatására. Csak az kell nekik, aki elérhetetlen, a tinisztár fiúcskák.
2012. jan. 6. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Jéézusom! Valószínűleg hülyének néztek, ami érthető, de itt rengeteg válaszon tök érezi, hogy igenis, ti, fiúk érzékenyek vagytok az ilyen dolgokra.

Eddig még csak a bunkóbbakkal volt dolgom, amit úgy kell érteni, hogy őket kellett lekoptatni. A "lekoptatni" és a "bunkóbbak" közösen itt azt jelentik, hogy szépen elmondod, hogy ezt most nem lehet/nem jó/másod van stb, és amikor 34535-ször is odajön akkor már muszáj kicsit érzékletesebben elmondani. (És az én ellempéldám ellenére, ez a lekoptatjuk fordított nemekre is igaz -> a lányok és félősek és önbizalomhiányosak lesznek, ha egy fiú szépenmondva k!cse$z! őket)

Komoly kapcsolatom nekem sem volt még, de sok lányt látok az osztályból a folyosókon smárolni. Persze a "menők". És szerintem gusztustalan csak azért nyalakodni valakivel, mert ez menő, meg elvárt, meg mittudomén.

Szüleid már biztosan gondolkodnak, hogy mi lehet veled, de ezt simán háríthatod egy "későn érek"kel. Esetleg, ha ez nagyon, de nagyon bánt, akkor menj discóba, és csinálj közös képet egy lánnyal, és mutasd meg nekik (homo gondolat ellen).

2012. jan. 6. 19:33
 15/15 anonim válasza:
na nálam ugyanez van csak én lány vagyok. igaziból még sosem volt barátom. és anyu folyton kérdezgeti hogy fiúk? én meg már kezdem hibásnak érezni magam, mert igen szeretnék barátot, de nem úgy megy az ahogy ő elképzeli. Nem vagyok egy buliba járós fajta, máshol meg még nem találkoztam senki olyannal. hát ezvan. majd egyszer remélem nekem is lesz, és akkor majd megértik :)
2012. jan. 28. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!