Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülők hogyan élik meg, hogy a 18 éves fiuknak sosem volt még barátnője? (bővebben lent)
Jéézusom! Valószínűleg hülyének néztek, ami érthető, de itt rengeteg válaszon tök érezi, hogy igenis, ti, fiúk érzékenyek vagytok az ilyen dolgokra.
Eddig még csak a bunkóbbakkal volt dolgom, amit úgy kell érteni, hogy őket kellett lekoptatni. A "lekoptatni" és a "bunkóbbak" közösen itt azt jelentik, hogy szépen elmondod, hogy ezt most nem lehet/nem jó/másod van stb, és amikor 34535-ször is odajön akkor már muszáj kicsit érzékletesebben elmondani. (És az én ellempéldám ellenére, ez a lekoptatjuk fordított nemekre is igaz -> a lányok és félősek és önbizalomhiányosak lesznek, ha egy fiú szépenmondva k!cse$z! őket)
Komoly kapcsolatom nekem sem volt még, de sok lányt látok az osztályból a folyosókon smárolni. Persze a "menők". És szerintem gusztustalan csak azért nyalakodni valakivel, mert ez menő, meg elvárt, meg mittudomén.
Szüleid már biztosan gondolkodnak, hogy mi lehet veled, de ezt simán háríthatod egy "későn érek"kel. Esetleg, ha ez nagyon, de nagyon bánt, akkor menj discóba, és csinálj közös képet egy lánnyal, és mutasd meg nekik (homo gondolat ellen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!