Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnője, de nekem írja, hogy hiányzol. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos én is szeretem őt, alakulóban volt a kapcsolatunk, de mivel lassítani akartam, ő feladta, vagyis még nem. Azt mondta, hogy azt hitte nekem ő nem tetszik és nekem egy jobb kell, és a mostani kapcsolata se indul komolynak. Viszont facebookon látom, hogy a csaj odavan érte, és a fiú érte. De akkor becsapja a csajt és engem is? Miért akar engem hülyíteni mellette vagy miért nem küzdött értem picit tovább? Azt sem tudom mit írjak vissza a hiányzokra, vagy ha beszélünk, miket tegyek..:S2011. dec. 29. 00:01
1/9 anonim válasza:
SZerintem felejtsd el és keress egy normálisabb fiút.
3/9 A kérdező kommentje:
17éves..de most nem korhoz kötött, szerintem mindenkivel megeshet ha belehabarodik valakibe:(
2011. dec. 29. 00:06
4/9 anonim válasza:
Írd a frankót. Amit érzel. Hogy nem érted az egészet és mi az, hogy két vasat melenget két tűzben? Ilyen nem járja. Döntse szépen el, hogy melyiket akarja kopácsolni és akkor a másikat hanyagolja. Te nem tudsz megbízni egy ilyen fiúban és így soha sem fogsz tudni iránta semmit sem érezni, mert bizalmatlanságot sugall. Ennyi!
5/9 anonim válasza:
Éretlen. Tovább kell lépni. Igen két csajt hülyit.
Ha a barátnője komolyan gondolja hát elég fájdalmas napoknak néz elébe.
Mellesleg komoly ember nem ugrik bele egy kapcsolatba amíg le nem zongorázta magában az előzőt.
De ha mégis akkor legalább ne az aktív kapcsolatából kacsintgatna ki, inkább rendezze le azt és ha azzal végzett esetleg elkezdhet ismét veled foglalkozni.
Ezt jól megfőzte magának de ne te nyeld le.
6/9 anonim válasza:
túl könnyen megszerezhető vagy, tudja ezt rólad, és csak játszik veled... keményíts be.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítetek evvel nekem:) De akkor továbbra hogy beszéljek vele ha írja, hogy hiányzom neki? Amúgy a kapcsolatuk egy buliban szővődött és lehetséges, hogy a közös barátaik kovácsolták össze ennyire őket, hogy maguk se akarták, mert amikor a lánnyal volt, akkor írt facebook teloról, hogy Kellemes ünnepeket. Állítólag nem adtam könnyen magam, ha azt írta, hogy nekem jobb kell nála biztos:S :((((((
2011. dec. 29. 00:16
8/9 anonim válasza:
Hmmm. Elég érdekes. Ha mondja vagy irja hogy hiányzol neki, akkor tereld a témát.
A 00:07-esnek igaza van. tégy ugy, ird vagy mond meg neki hogy nem értesz semmit a dologból. vond kérdöre.
17/L
9/9 anonim válasza:
vegyél egy művégtagot és kergesd vele a tyúkokat az udvaron !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!