Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuknak számít, h jómódú e a barátnője?
Nem számít,hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezik a lány.Az sem számít,hogy egy 800 Forintos kínai blúz van rajta.A lényeg,hogy legyen ápolt,tiszta és próbáljon normálisan öltözködni.Kevés pénzből is lehet szép és divatos ruhákat venni,amik a címkét leszámítva pont olyanok,mint a márkásak.
A stílus nem mérvadó,de azért ne legyen nagyon kihívó.
Különben sem a ruha teszi az embert!Az a fontos aki benne van.
21/f
Ige naz fontos, hogy hogyan öltözködik és legyen igényes de ezt mindenki elvárja. Az meg nem érdekel senkit milyen márkájú...
16F
Lehet szempont ez is. Már csak anyagi szempontból is. XD
Na de viccet félretéve. Nekem eddig nem volt kimondottan jómódű bnőm. Sőt, volt olyan is, akit a szüleivel rendszeresen ki akartak dobni az albérletből ahol laktak. Napról napra éltek, de én szerettem a lányt, ha tudtam segítettem is neki. Nem azért mert én olyan jól élek h megtehetem, csak azért mert fontos volt nekem. Szerintem nem az a fontos ki menyire él jól. Olcsón is lehet jól öltözni. A jól számomra nem egyenlő a divatossal!!! Lehet egy lány vonzó pénz és márkás holmik nélkül is. :)
Aki azt írja ,hogy nem számít,hogy hogyan öltözködik az hazudik.A mai világ egy nagy divatorientált sz*r!!
Sajnos ilyen dolgokra "épűl" manapság már minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!