Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy itt ennyi lány panaszkodik arról hogy "a fiúknak csak a plázacicák kellenek? "
Figyelt kérdés
Hibás megfogalmazás miatt törölve lett kérdésem. Ismét felteszem...2012. jan. 2. 21:49
1/8 anonim válasza:
Amiért ennyi fiú panaszkodik arról, hogy "a lányok a pénzre mennek meg az izomra".
Üdvözöllek a Panasz hajón. A következő megállóhely a Szánalom-sziget.
2/8 Inkog Nito válasza:
Mert az olyan srácokat mint én és ebben sokan magukra ismernek le se szarják csak a f@szkalapokkal jönnek össze.Viszont az olyanokkal akik meghallgatják őket törődnek velük le se szarják.Agyi alapon van az egész,aki mindenkin áttiporva éli az életét az a domináns és a nők ezt szeretik.Viszont sokan nem szeretik ezt az életformát mint például én sem.A lányoknak tudat alatt viszont ez jön be.
3/8 A kérdező kommentje:
Én úgy veszem észre hogy ezek a lányok nagyrészt túlzott önbizalommal küzdenek, és azt hiszik ők különbek lennének mint más, náluknál szebb lányok. Holott épp fordítva!
2012. jan. 2. 21:54
4/8 anonim válasza:
mert vannak kivételek, és mint tudjuk:
A kivétel erősíti a szabályt! Ez igaz mindkét nemre vonatkozólag.
Kinek a pap kinek a papné.
5/8 A kérdező kommentje:
Az a kérdés hogy van-e olyan lány aki tényleg különb lenne mint azok akiket bírál. Én szerintem saját alacsonyabbrendűségüket tagadják, és nem képesek tükrörbe nézni.
2012. jan. 2. 22:02
6/8 anonim válasza:
Mert talán tényleg így van?
Na jó, tudom, hogy hogy nem így van és van kivétel, csak az esély, hogy egy ilyen személlyel találkozz, a nullához közelít.
Az meg, hogy alacsony önértékelés, persze lehet, de inkább értékeljem alul magamat és érjen pozitív csalódás, mint hogy elszálljak és olyannak adjam ki magamat, amilyen nem vagyok.
7/8 anonim válasza:
én például irtozom a plázacicáktol
8/8 anonim válasza:
Mert nem értjük,hogy a fiúknak miért a kis k*rvák kellenek az egyéjszakás kalandra,ha vannak normális,szép,tartós kapcsolatra vágyó lányok is. Ne mondd hogy ez még nem jutott eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!