Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú. Nagyon jól elvagyunk szeretjük is egymást, de ő nem hiszi el, hogy szeretem. Csókot akar tőlem ahhoz, hogy higgyen bennem, de én nem akarom. Hogy mondjam el neki?
"azért nem akarom megcsókolni,mert a tesómmal is járt és csak kihasználta! csalódtam már fiúban, de benne nem szeretnék!!"
Önmagában véve undorítónak találom, mikor a nővér után a kishúgot is meghágja a pasi. Hogy tudsz majd tükörbe nézni? Szted a nővérednek nem esik majd rosszul, h azzal a pasival vagy együtt aki pofára ejtette őt? Hidd el, benne fogsz a legnagyobbat. Azt hiszed, neked majd más lesz és megváltozik, mi?! xD Ha meg nem mered megcsókolni nem vagy szerelmes.
Sehogy! Hagyd elmenni, azon kevés kivételek egyike vagy, akik erkölcsösek, ne hagyd magad befolyásolni egy szemét által akinek csak egy lennél a sok közül.
Ha szeretne, akkor nem zsarolna érzelmileg, ugyanis azt csinálja!
Aki meg itt dumál hogy hülye vagy, azt emlékeztetném arra, hogy 14évesen a csók még olyan, mint 20évesen a szex, meggondolja az ember hogy kivel mikor miért! Legalábbis az értelmes felfogásban így kéne működnie, nálunk még így volt, persze tudom, hogy ez ma már "nem divat".
Kedves kérdező őrizd a becsületességed, próbálj meg ésszerűen gondolkodni, ha ez a srác 1valakit átvert akkor mást is át fog, ráadásul még tényleg zsarol is érzelmileg...! Vigyázz vele nagyon és ne add be a derekad, állj ki magadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!