Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig azt szeretjük, aki mást szeret, vagy aki minket nem szeret?
Lassan úgy érzem,már csak én hiszek az igazi szerelembe..elég sz@r.
És nem mindig azt szeretjük,aki mást szeret stb. ..-.-"
Ez nem biztos, hogy szerelem, lehet inkább csak az elérhetetlenség vonzalma. Csomó ilyet olvasni ezen az oldalon is, hogy valaki nagyon odavolt egy lányért/fiúért, folyton rá gondolt, meg elállt a lélegzete, ha meglátta. Nagynehezen megismerkedtek, összejöttek, aztán akkor hirtelen elmúlt ez az egész.
Egyébként meg a szeretet feltétel nélküli, nem kérdezi, hogy mit tett a másik, tegyük hozzá - sajnos. Én is sokáig szerelmes voltam egy olyan lányba, és még mai napig szeretem szeretettel, aki egyáltalán nem érdemelné meg.
Szerintem meg azért, mert mindenki egy kicsit jobbat akar magánál, ahelyett hogy a hozzánk hasonlóak között válogatnánk.
példa: átlagos, csinos vagy szép lány-- gazdag, jóképű és minden nők álma férfit.
vagy: csúnya, butácska vagy tök átlagos fiú-- gyönyörű, okos nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!