Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást a lánnyal de nem bírja, hogy állandóan titkolóznia kell. Mit tehetnénk?
Megismertem egy lányt msnen. Nagyon megszerettük egymást és úgy volt hogy találkozunk. De anyukája nem engedte neki. Próbálta rábeszélni, de odáig fajult a dolog, hogy azt mondta neki, hogy ha megtudják, hogy mégegyszer velem beszél, nem mehet abba a középsuliba amelyikbe szeretne és elküldi őt az apjához. A szülei elváltak. Mióta megpróbálta rábeszélni őket, azóta eltelt egy-két hét. De ma azt mondta már nem bírja a titkolózást, és jó lenne, ha úgy csinálnánk mintha soha nem is beszéltünk volna. Persze mondtam neki, hogy ez nem megy, mert túlságosan megszerettem. Azt mondta holnap beszélünk... 16/F 14/L
Segítsetek kérlek! Nagyon szeretem! Am nem szoktam neten csajozni, csak ez most így alakult. :(
Köszi.. :( Segítséget várok, nem ilyen kommenteket...
Ez az oldal azért nyílt, és a kategória is, hogy ilyen gondokban segítsenek egymásnak az emberek.
Valóban nem.. én értem, te érted.. de sajnos sok választás nincs, ha az anyja meg nem érti.. :(
Kitartónak kell lenned és akkor talán anyuka is belátja, hogy azért vannak rendes fiúkák ;)
Interneten keresztül NEM lesz szerelmes az ember...
A személyes találkozások alatt tudnátok jobban megismerni egymást.
És ha nem mondaná meg anyukájának egyszer, és találkoznátok suli után?
Mutass be nekik álbarátot. :))
Előző vagyok.
Nem ide, bocsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!