Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem?
3 éve járunk. Elég nehéz részletezni a kapcsolatot, vagy elemezni. Kétszer megcsalt 1 évesen amiket csak másfél évre rá tudtam meg. Kétszer próbálkozott más lánynál, de a megérzéseimre hallgattam és rákérdeztem a lánytól mindkettőre. Igazából egyiküknek sem tetszett. Az utóbbi lánynak hazudozott, hogy amikor összevesztünk, én kerestem és könyörögtem magam vissza meg az én hibám az egész, miközben ő keresett engem, mikor kiderült azt mondta, hogy csak azért csinálta, mert nem bírja elviselni, hogy másokkal is foglalkozom, ő azt akarja, hogy mindig vele legyek. Sokszor mondja az állításainak az ellentettjét, úgy váltogatja őket mint más a ruháit.
Alapból ha ezeket nem vesszük számításba és teljesen normális és nem lekezelő, elutasító és számára észrevehetetlenül bunkó. Nagyon édes, olyan mint akit megálmodtam magamnak. Sokszor voltunk együtt nyaralni, kirándulni, moziba, állatkertbe, színházba teljesen úgy viselkedtünk mint a legjobban működő párkapcsolatok. Külsőleg is pont olyan mint aki nekem kell. Igazából, ezek után ki kellett volna kosaraznom, mindenki ezt tanácsolta már jó ideje, mert rengeteg fájdalmat okozott. A jó oldala mindig vissza húz. Tudom hülye vagyok, de kíváncsi vagy a kulturált véleményetekre, jártatok e hasonló cipőbe. Hogyan szeressek ki belőle...
emberek szeretnek a megszokott dolgokhoz ragaszkodni és félnek új életet kezdeni. Nem szereted csak függsz tőle, mint ahogy a cigitől,alkoholtól tudod,hogy árt de mégse állsz le.
De lehet a sablonos szövegis nincs önbizalmad mindenért magadat okolod és azt hiszed megváltozik, vagy lehet szimplán érzelmi mazohista vagy és azt szereted ha megaláznak, átvernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!