Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Még mindig szeretem Őt!

Figyelt kérdés
Már vagy 7 hónapja szakítottam vele. De rájöttem hogy még mindig Őt szeretem. Egyre jobban hiányzik. Azóta nem is beszéltünk és így nagyon rossz. Most mit csináljak?
2012. jan. 1. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért szakítottál?Valami rosszat csinált?

Lehet,hogy csak alapból hiányzik a szerelem a kötődés az életedből,és mivel vele voltál legutoljára,így ezeket az érzelmeket hozzákötöd...

2012. jan. 1. 13:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Neem igazán beszéltük meg..Talán ez volt a legrosszabb.

Azóta már volt egy két barátom. De ak is Őt szeretem még mindig.

2012. jan. 1. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ő is hajlott a szakításr,aha beletörődött :/
2012. jan. 1. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
a szakításra,ha beletörődött
2012. jan. 1. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem is őt magát hiányolod, hanem az érzést, hogy milyen jó szeretni valaki és kötődni. Velem is ez van, mi fél éve szakítottunk és tudom, hogy addig nem fog elmúlni, míg nem esem újra szerelembe valakivel... az meg ki tudja mikor jön el. szar...
2012. jan. 1. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
szilvásbuktát mert azt szeretem!
2012. jan. 1. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Próbálj meg vele újra kapcsolatba lépni. Beszélj vele, ha lehet találkozzatok. Nem kell rögtön elmondani neki, hogy mi a helyzet. Ha úgy érzed akkor el mondhatod, hogy még mindig érzel iránta valamit.

Ha tényleg vissza akarod kapni, akkor az a legfontosabb, hogy ne add fel.

2012. jan. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!