Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz most, mit kéne tennem? Nagyon fáj, szeretem.
van 1 hatalmas problémám, 18éves lány vok, eddig nemtudta milyen a szerelmi bánat de tegnap szembesültem vele:(
Barátommal9 hónapja járunk, van 1 haverja legyen X és neki van egy csaja Y. És a csaj 20éves és már van egy 3éves gyereke, persze nem ettől a pasijától sal nem Xtől. ők csalják 1mást, és találkoztam már velük. X méregetett, flörtölt velem, barátomat ez zavarta azóta nem szereti ha X a közelembe van...de kiderült hogy barátom bjön Ynak, és 2éve barátomnak is bejött a csaj. A ppasim tnap mondta el h X poénkodott h cseréljünk partnert. Barátomnak irja h ugyis tudja h Ynal együtt vannak. Barátom ezt elmondta nekem, hogy ez kamu, de tudjak róla h miket mond a srác.
Tudom h X agyába vmi nem stimmel, szexmániás, beteg állat.
Nos tegnap barátom elmondta hogy ugye régen bejött neki Y de a csaj akkoris firtatta hogy csalják meg Xet, barátom aztmondta neki nem mert haverok, nem tenné meg, barátomnak akkor 1 csaja se volt még.
Nos igenám de a csajnak bejön a pasim:( És X gondolkodott h vegyék be a pasimat a szexbe (poén) és ekkor Y bevallotta a saját pasijának h bejön neki a pasim.
Tegnap elmondta barátom hogyha nem járna vele és náluk se lenne párkapcsi meg gyerek meggondolná h öxxejönne Yal.
Nekem ez rosszul esett, de barátom mondta h engem szeret, és velem van és nem csalt meg. de mivel olykor dumál a csajjal és Xel is, ugyérzem hazudik.
Nagyon fáj ez, akkor én csak akadály vagyok?:( a hátam mögött megcsal? hogyan derithetném ki? szakítani kell, tudom de szeretem és fáj. csak sirok. remélem értitek a sztorit
Te tényleg 18 éve vagy?????
mintha 14 éves írta volna..Micsoda értelem...
* nem járna veleM és náluk se lenne párkapcsi meg gyerek meggondolná h öxxejönne Yal
Szóval fáj, most akkor hazudott 9hónapon át? nemis szeret, most megcsalt vagy megcsalna???????? ISTENEM UGY FÁJ, TISZTA SZIVBŐL SZERETEM, MEGHALOK....DE EZEK UTÁN EZ EGY TRÉ KAPCSOLAT LENNE.
TEGNAP BEGURULTAM ÉS ADTAM 1 POFONT BARÁTOMNAK, Ő IS SIRT ÉNIS SIRTAM....MEGALÁZVA ÉRZEM MAGAM, VALAMI MEGHALT BENNEM
Nekem sem tűnik 18-nak...:))
"Én jó vagyok, ha van miért.
Én hű vagyok, ha van kiért.
Szeretek, ha kellemes,
Szenvedek, ha érdemes"
Itt egyik sem áll fenn... A sok sírástól pedig csak ráncos leszel...:)
Most neked komolyan az a problémád, hogy a hapsidnak tetszik egy csaj (egy rakás nem teljesíthető feltétel esetén, mint pl ne legyen gyerek)? És ebből van ilyen világfájdalmad?
Nőjél fel.
Nem tudom, én 26 éves vagyok, de értem, h mi a gondja.
Ez nehéz eset... és csakis a barátod őszinteségében bízhatsz, de ha ennyire megtört felé ez, akkor érdemes elgondolkodni, h megéri e neked h minden egyes nap őröld magad.
Esetleg betesztelheted h mennyire hűséges. Engem is zavarna, ha megtudnék egy ilyen infót.
De mást nem nagyon tehetsz. Vagy bízol vagy pedig hagyod az egészet és keresel egy olyan srácot, akinek nem ilyen "bonyolult a háttere"...
És a könnytől nem látod azt a rihadt vesszőt a billentyűzeten?
18 éves felnőtt nő vagy, írni is úgy kéne, nem?
Jah és nem akadály vagy, hanem egy idióta nyomorék hülyelány. Szakítani kell? Igen, legalább alál normális nőt a pasid...
De azért felvázolom:
- ha nem járna veled (de veled jár, mert veled akar lenni)
- ha nem lenne Y-nak barátja (de van, mert nekik így jó)
- ha nem lenne Y-nak gyereke (de van, mert született)
Tehát te vagy az akadály?
Hogy gondolod a fentiek megoldását? Veled szakít, őket eltávolítja egymástól, a gyereket meg megöli?
Kérdem én: "Hát hülye-e vagy?"
Ha jó értem, az a probléma, hogy ha te nem lennél, akkor a barátod mással járna. Ezzel én is így vagyok, ha nem mentem volna hozzá a férjemhez, akkor valaki máshoz mentem volna.
Kicsit próbálj meg gondolkodni, mielőtt teljesen kiborulsz hülyeségeken.
Én nem értem, miért akad mindenki ki ezen a kérdésen... de tényleg. Olvastam már sokkal durvábbat és furábbat is itt!
Kedves utolsó, te beszélsz helyesírásról? :D
"És a könnytől nem látod azt a rihadt vesszőt a billentyűzeten? "
" Igen, legalább alál normális nőt a pasid..."
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!