Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz most, mit kéne tennem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz most, mit kéne tennem? Nagyon fáj, szeretem.

Figyelt kérdés

van 1 hatalmas problémám, 18éves lány vok, eddig nemtudta milyen a szerelmi bánat de tegnap szembesültem vele:(

Barátommal9 hónapja járunk, van 1 haverja legyen X és neki van egy csaja Y. És a csaj 20éves és már van egy 3éves gyereke, persze nem ettől a pasijától sal nem Xtől. ők csalják 1mást, és találkoztam már velük. X méregetett, flörtölt velem, barátomat ez zavarta azóta nem szereti ha X a közelembe van...de kiderült hogy barátom bjön Ynak, és 2éve barátomnak is bejött a csaj. A ppasim tnap mondta el h X poénkodott h cseréljünk partnert. Barátomnak irja h ugyis tudja h Ynal együtt vannak. Barátom ezt elmondta nekem, hogy ez kamu, de tudjak róla h miket mond a srác.

Tudom h X agyába vmi nem stimmel, szexmániás, beteg állat.

Nos tegnap barátom elmondta hogy ugye régen bejött neki Y de a csaj akkoris firtatta hogy csalják meg Xet, barátom aztmondta neki nem mert haverok, nem tenné meg, barátomnak akkor 1 csaja se volt még.

Nos igenám de a csajnak bejön a pasim:( És X gondolkodott h vegyék be a pasimat a szexbe (poén) és ekkor Y bevallotta a saját pasijának h bejön neki a pasim.

Tegnap elmondta barátom hogyha nem járna vele és náluk se lenne párkapcsi meg gyerek meggondolná h öxxejönne Yal.

Nekem ez rosszul esett, de barátom mondta h engem szeret, és velem van és nem csalt meg. de mivel olykor dumál a csajjal és Xel is, ugyérzem hazudik.

Nagyon fáj ez, akkor én csak akadály vagyok?:( a hátam mögött megcsal? hogyan derithetném ki? szakítani kell, tudom de szeretem és fáj. csak sirok. remélem értitek a sztorit

2011. dec. 29. 09:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

" Nem tudom, én 26 éves vagyok, de értem, h mi a gondja.

Ez nehéz eset.."

Ez nem nehéz eset,hanem csak egy felesleges hiszti.

Túl sok szappanoperát néz,és egy értelmetlen apróság miatt világfájdalmat kreált magának..Ha mindenki ennyire komolyan venne pár mondatot,az egész világ bőgne,és hisztizne.

18 évesen lehetne már ennyi esze,hogy nem hisztizik mint egy 12 éves..

Mi a gond abból,hogy megemlítette,hogy "lehetne kapcsolat vele,ha nem lenne ez és ez és ez.."

Tudod hány alkalommal mondtam én is a páromnak? Hogy akár én is lehetnék William herceg felesége,ha nem lenne ott a neje,ha angol lennék,ha 20 évvel fiatalabb lennék,ha tudnék angolul..

Aki ilyen hülyeségből ekkora ügyet csinál,az meg is érdemli ha faképnél hagyják..

2011. dec. 29. 09:27
 12/15 A kérdező kommentje:
ugy látszik nem értitek. nincs akadály mert a srác és a csaj folyton csalják 1mást, csak a gyerek tartja össze őket. barátomnak szerintem elég ha a csak füttyentene. És lehet hogy megis csalt vele nemis 1x, hiszen bejön neki a csaj. nekem egy pasi sem tetszik mert csak a barátom kell, mert szeretem, ugylátom nála ez nincs igy
2011. dec. 29. 09:46
 13/15 anonim ***** válasza:

A csajjal lenne ha:

- szingli lenne a lány

- ha te nem lennél

- nem lenne gyereke a csajnak

3 ok is van, ami miatt ne csal meg, és ez neked nem elég. Bejön neki a lány, ennyi, de nem szerelmes belé.

Egy fiú egy átlagos napon 30 olyan láynt lát meg az utcán, akit megd*gna, mégis csak egybe szerelmes, azt nem csalja meg (jó esetben.)

Szerintem neked az a bajod, hogy nem azt mondja, hogy "drágám, ha te nem lennél, akkor nekem már soha, senki nem kellene."

A legjobb megoldás (számodra), ha kinyomod a szemét.

2011. dec. 29. 10:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Attól hogy a barátodnak tetszik a haverja csaja még nem biztos, hogy megcsalt, viszont elég kellemetlen, hogy ez beszédtéma.

A haver és a nője csalják egymást az az ő problémájuk. Amúgy ha zavar, hogy a csaj legyeskedik a pasid körül, akkor mondd meg neki, hogy tessék békén hagyni és elég gerinctelen, ha rámozdul. Azért a pasiddal is beszélgess el, mondd el a félelmeidet és bizonyítsa be, hogy szeret. Ha nagyon bizonytalannak és boldogtalannak érzed emiatt magad, akkor el kell gondolkodni a szakításon is, mert csak magadat teszed tönkre.

Ez első pofon a legnagyobb, vannak cifrábbak is. Én is voltam így, hogy csak ő kell és mást nem láttam. Pedig egy idő után felszáll a rózsaszín köd és már tovább is látsz majd :) Annyi pasi van még a világon!

2011. dec. 29. 10:09
 15/15 Normálisvagy? ***** válasza:

Kicsit zagyva, de azért érthető!

Nem akarlak megbántani, de feleslegesen hisztizel...

Csaj vagyok, de ezeket a felesleges dühbe jövőket én soha nem értettem, veled van és állítása szerint nem csal meg..., akkor meg nem értem a problémádat! Elmondta, ha nem lennél neki, akkor mi lenne..., ennyi!

Amúgy meg a másik pár számomra már gusztustalan, össze-vissza csalják egymást!

Szóval nem éri meg ezen siránkozni, majd lesz valahogy, tudom, hogy szereted, de gondolom nem fogtok életetek végéig együtt lenni!

2011. dec. 29. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!