Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátzónáról:tudnátok pro-kontra érveket írni hogy van-e ez egyáltalán és hogy ki lehet-e kerülni belőle pozitiv, begativ irányba?
Én neked saját tapasztalat alapján szeretnék nyilatkozni. Még mikor fiatalabb voltam nagyon jó barátságban voltam 2-3 lánnyal, sok programot töltöttünk együtt stb. Viszont volt egy olyan momentum mikor az egyiknek a születésnapján, az egyik ilyen lány baráttal túl sokat ittunk mind2en és hát történtek dolgok. Nem tudom, h a fiatalságnak vagy simán az ebből adódó kellemetlenségnek tudható-e be, de olyannyira elhalványult ez a barátság, h mára már nem is beszélgetünk sőt 2-3 éve már azt se tudom mi van vele. Ez is egyfajta kikerülés. Nem tudom ilyenre gondoltál-e, de most már tudod, h ilyen is van. :)
22/f
Én eddig akárhány lánnyal kerültem baráti viszonyba, több nem lett belőle, még akkor se, ha már nem volt barátja. Akivel pedig lelkizik a csaj és az aki egy fiú, azzal se lesz több, mint barátság. Ezt is tapasztaltam. :(
29/F
Első válaszoló vagyok.
Viszont a pro-konrtárára azt tudom neked még írni, h vannak akik szerint egy igaz barátságból lesz a legszebb szerelem, viszont előfordulhat, h a lány/pasi nem tud úgy tekinteni utána a másikra mint potenciális partnerre. Inkább egy lelki szemetes akire akkor is számíthat ha csalódások érik és ezt meg nem szívesen kockáztatni.:)
na ez az amin nem tudok elmenni
egyik tábor barátságbol lesz az igaz szerelem
másik tábor ha nincs vonzalom akkor annyi
ilyenkor legyen okos az ember
Én nem tudtam elképzelni, hogy bármi is lesz az egyik fiú ismerősömmel, ezért voltam vgele őszinte, ezért lettünk barátok, és kerültünk egymáshoz közel. Ő mást akart mint kiderült, és én féltettem a barátságát, ezért igent mondtsm, és randizni kezdtünk. Szerencsére egy idő után én is vele szerettem volna lenni, és azóta együtt vagyunk. Nem vonzott, de nem is taszított a gondolat, hogy öszejöjjünk, talén emiatt.
Amúgy ki lehet kerülni belőle, mert a barátsághoz kell egy lelki közelség. Viszont ha a lány egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy bármi is történjen veled, akkor nem tekint potenciális partnernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!