Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a sulin belüli párkapcsolatról? Pro és kontra egyaránt jöhet!
az hogy nem elég ha tetszik. de lehet én is benne lennnék egy ilyenbe hiába látom előre hogy rövidtávú lenne,
hogy miért azért mer hülye vagyok:D
nemám ennyire azért nem
18f
nekem majdnem lett egy sulis sráccal kapcsolatom... hogy miért csesztem el, az más kérdés....
pro: egész nap láthatod, könnyű alkalmazkodni a suli végéhez, könnyű megtalálni stb :)
kontra: ha szétmentek - mert erre is van esély... - akkor rossz látni, ha újat talál magának, az még rosszabb, a tanárok sem nézik jó szemmel a sulis kapcsolatokat...
'mindig kövesd az at utat, amit a szíved diktál, de az eszed mutat' :)
Dóri, 17
segített a srác talpra állni, miután megcsalt és dobott a volt barátom, majd a barátságból valahogy több lett... és amikor már ott tartottunk, hogy mindenki tudta, ami nem is volt hivatalos, és ő egy hétig duruzsolta a fülembe, hogy pont az a lány vagyok, amilyen neki kell, hogy szeret és még ilyen édes dolgok. mellette azt is mondta, hogy ő nem akar kapcsolatot, neki most az az elve, hogy a lányok érthetetlenek, mert az előző lányka játszott vele... köv héten mondtam neki, hogy akkor ne szórakozzunk, akkor inkább hagyjuk az egészet, mert ennek a nem-de-mégis - dolognak nincs értelme... másnap, hogy pedig már majdnem!
na akkor kicsit kivoltam... azóta se lett jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!