Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pro és kontra érvek?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet. Egyetemen van egy csaj, aki bejön, találkozgatunk, de elég sok kérdés merül fel a kettőnk viszonyában (pl. hogy van pasija, és mégis velem lóg.) Összeírtam néhány pro és kontra érvet, leírnátok, hogy ezek alapján mi lehet a valódi helyzet?

Normálisan válaszokat kérnék! Előre is köszi:)

Pro: Találkozgat velem, jól érzi magát a társaságomban, mindig kicsinosítja magát, ha megyünk ketten valahova, utal arra,hogy a jövőben is találkozzunk, magától mesél el nekem fontos dolgokat, mindig a szemembe néz, nem kerüli a tekintetem, mosolyog rám, említette, hogy már szakított egyszer a barátjával, és igazat adott nekem abban, hogy már nem lesz ugyanolyan a kapcsolatuk, érdeklődött arról,hogy miért nincs most barátnőm

Kontra: Van pasija, akivel mégsem szakít, egyértelmű lépést még nem tett ,,felém" általában én dobom fel találkozó lehetőségét, lehet hogy elvárja, hogy én keressem többet?

2011. dec. 3. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Van barátnőd?
2011. dec. 3. 21:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Benne volt a kérdésleírásban, hogy nincs :D
2011. dec. 3. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezek nekem nem pro és kontrának tűnnek, hanem események egymás utáni láncolata.

Veled lóg, tetszel neki, jeleket küld. Aztán mikor benyaltad, pattint. Fene tudja, hogy miért.

Lehet, hogy a pasija rájött, lehet szerelmet vallott, de még az is az eszembe jutott, hogy talán a csaj játsza veled a Hot n' Cold-ot :D

Ilyen, hogy elvárja, te keresd többet, nincs. Egyenrangú feleknél legalábbis. Ha téged nem takint annak, akkor lehetséges.

Legalábbis ennyi információ alapján ezt tudtam leszűrni.

2011. dec. 3. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Ja tényleg, rosszul értelmeztem a sort, mert gyorsan olvastam, a miértet nm láttam meg :D
2011. dec. 3. 21:39
 5/10 szamóca.. ***** válasza:

lényeges lenne hogy mennyi ideje teszi ezt.

ha már régebb óta, akkor felejtsd el.

valószínű hogy nem fogja elhagyni a pasiját, nem érted legalábbis, mert ha akarná már megtette volna.

2011. dec. 3. 21:41
 6/10 anonim ***** válasza:

A nők egyik tipikus jellemvonása a bizonytalanság. Ennek vagy kitéve. Az biztos hogy érzelmileg hatással vagy rá, azért mosolyog és azért hajlandó veled találkozni.

Az hogy kicsinosítja magát nem jelent semmit, a legtöbb nő mindig szép akar lenni.

Nekem ez elég barátzóna szitunak tűnik, szóval lépned kell. Hiába érzi jól magát veled, ha a barátja a férfi az életében, te csak barát vagy jelenleg.

Szerintem vágja, hogy nem poénból hívogatod találkozgatni, úgyhogy itt az ideje allint nyomni. Közöld vele hogy mi a helyzet. Mond meg neki hogy szép és jó ez így de te többet akarsz tőle. Ilyenkor jön az hogy dehát van barátom ,erre közöld vele hogy jah döntsön, mert neked ez így nem pálya. Teszem hozza tényleg nem az mert csak az idődet vesztegeted, ha nemet mond repülj tovább.

2011. dec. 3. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudod amikor még hajtottam a csajokra, akkor soha sem érdekelt, hogy van e pasija, ha úgy éreztem, hogy én is bejövök neki.Persze néha bejött egykét monokli is,de ha csíped a csajt hajts rá. Ha nem, akkor hagyd és keress olyant aki csak téged akar.
2011. dec. 3. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem elég ordító jelleggel a "barátzónában" vagy, vagy hogy nevezik a fiúk ezt egymás közt. :D

Én is minden fiú barátommal így viselkedek, nincs ebben semmi különös. Kicsinosítja magát, mert mentek vhova, és nem akar csúnya lenni, jól érzi magát, mert a barátja vagy, magától mesél el fontos dolgokat, mert a barátja vagy, és az ilyesmiket nekik szokták,a barátoknak én se kerülöm a tekintetét, mert nem hoz zavarba, igazat adott, mert tök egyértelmű, hogy a kapcsolata már nem lesz ugyanaz, és mint barátnak ilyet be lehet ismerni, érdeklődött a nőkről, mert mint barát, én is megkérdezem az ismerőseimet, hogy miújsággal a csajokkal?

Szóval szerintem irtó gyorsan kapd össze magad, és legyél egyértelműbb, különben semmi sem változik majd. És játszd el, hogy másokkal is randizol, nem kell komolyan, csak meséld el, hogy voltál xy-al randizni, jó volt, stb ne legyél egyfolytában kéznél neki, így minek akarna megszerezni?

Persze ha elmeséled, hogy voltál randizni, tök jó volt, és erre ő őszintén lelkesedik, hogy húdeszuper, akkor meg már buktad az egészet...

20L

2011. dec. 3. 21:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem olyan régen, párszor találkoztunk, előtte sokáig nem beszéltünk... igazából 1 hónapja kezdett így ,,elmélyülni' a dolog, az első tali után ő mondta, hogy menjünk még, emrt ő jól érezte magát... annyiban mondjuk igyekszem kontrollálni a dolgot, hogy én nem adok neki egyértelmű jeleket, kicsit ,,kétségek" között hagyom...
2011. dec. 3. 21:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek, egytől-egyig hasznosak voltak, és össze tudtam belőlük rakni a lényeget. Igen, az tuti, hogy mostmár valamit lépni kell, ha másnem azért, hogy letisztuljanak a dolgok. Én (minden önfényezés nélkül) nem sorolom magam a teljesen esélytelen kategóriába, de tényleg kell egy konkrét lépés, és már kezd is bennem körvonalazódni egy terv.

Mégegyszer köszi mindenkinek! :)

2011. dec. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!