Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjnél vagyok,5 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok,5 éve vagyunk együtt, de megtetszett egy férfi? Nem történt semmi köztünk, de úgy gondolom kölcsönös a vonzalom!

Figyelt kérdés

Van már egy kislányunk is. Tudom, hogy közhely, de szeretem a férjemet, nem akarok külön lenni tőle. A másik férfival egy edzőterembe járunk, váltottunk már pár mondatot, segített, mosolyog, közel jön hozzám. Csakis TESTILEG vonzódom hozzá, és ott tartok, hogy ha nem történik "valami" köztünk, megőrülök. Egyfolytában a szemem előtt "lebeg". De nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy azon jár a fejem, hogy hogyan tudnám megoldani, ha "arra" kerülne a sor, hogy nem tudjon meg senki semmit!

A kérdés nem az, hogy ribanc vagyok-e, hanem hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?

2012. jan. 2. 21:16
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Az edzőtermi pasival én is le akarom tisztázni, hogy csak sex kell.
2012. jan. 4. 00:33
 32/34 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis esze, úgysem fog feleségül venni, csak megdug egy párszor, amit aztán szépen elmond mindenkinek.
2012. jan. 4. 18:27
 33/34 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem lennél ribanc és VALÓBAN szeretnéd a férjed, -és nem más indokok és okok kötnének csak vele össze- akkor nem az lett volna a kérdésed, hogy miképp tudod úgy megcsalni ("a marhát") hogy ne vegye észre, hanem az, hogy miképp tudod rávenni, hogy közeledjen hozzád, és miképp tudnád normalizálni a kapcsolatodat.(Illetve felsorolnád, mi az a "sok minden" amit eddig tettél azért, hogy ne laposodjon be a kapcsolatotok.

Tehát ezek után te NEM egy ártatlan nő vagy akinek a "férje nem adja meg amit akar" hanem egy másfele kacsintgató, fácánkodni akaró ribi.

A kérdés, hogy mit vársz a megcsalástól, mert -gondolom- azt te sem képzeled, hogy a megcsalás hatására hirtelen a férjed (aki egyébként nem is fog tudni erről) jobban fog vonzódni hozzád és többet fogtok szexelni.

Vagy mi lesz utána?Folyamatosan csalni fogod, amíg ki nem derül, és ha kiderül akkor belevigyorogsz az arcába és elválsz?

2012. jan. 4. 19:53
 34/34 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
Jézusom, #33.!
2023. nov. 22. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!