Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszerkor együtt aludtam egy lánnyal, de nem tudom, hogy mire számítsak. Vélemény?
Figyelt kérdés
Együtt aludtam egy lánnyal, többen is voltunk a szobában, ölelkeztünk, hozzámsimult, mégsem lett semmi komolyabb.
Jelenthet ez valamit, esetleg, hogy van esélyem? Nagyjából józanok voltunk (ő totál).
Azóta beszéltünk, de semmi konkrét nem volt..
17-ek vagyunk mindketten.
2012. jan. 2. 08:58
1/6 anonim válasza:
Hívd el randira, és kiderül! :) De szerintem ez alapján lehet nála esélyed.
2/6 anonim válasza:
jaja, hívd el randizni. van nála esélyed^^
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2012. jan. 2. 19:54
4/6 anonim válasza:
Szerintem lehet nála esélyed..hasonlóan voltam egy fiúval,csak kicsit régebben. (Nekünk se volt semmi "olyan",nem engedtem. és lett volna esélye utána)
5/6 anonim válasza:
Biztos tetszel neki, amúgy nem símult volna. De úgy, hogy a szobában többen is voltak, normális, hogy nem akart mást.
Egy kicsit lehet hogy szégyellős.
6/6 Kistál_és_a_bor válasza:
Fiú vagy?
Együtt vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!