Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy egyesek 1 éve meg fél éve vannak együtt de már gyerekük van meg el is vannak jegyezve? A párommal 4 éve vagyunk együtt de nekünk meg még semmi. Ciki?
Attól függ hány évesek vagytok.
De amúgy szerintem 4 év után már igencsak illene eldönteni, hogy akkor együttmaradunk vagy nem, és ha igen, akkor eljegyzés, stb.
Annyira baromság így általánosítani. Van, aki 1 hónap után bátran belevág a dologba és élethosszig tartó boldog házasságban él, és van, aki csak évek múltán szánja rá magát.
Egyébként az én személyes tapasztalatom azt mutatja, hogy inkább a nagy szerelmekből lesznek igazi boldog házasságok, a hosszú nyűglődés és utána elvárás miatti házasságból meg 2 gyerek, aztán válás, de ez csak az én meglátásom, nyilván minden helyzet más és más.
A legtöbb ismerős akik ilyeneken túl vannak (18-20 év között), azért jutottak el idáig mert pl. véletlen becsúszott a gyerek, így jött gyorsan a házasság is.
Mi több mint 3 éve vagyunk együtt, én 21 a párom 26 éves és nem gondoltuk még úgy, hogy ezek számunkra olyan fontosak lennének, hogy azonnal cselekednünk kellene.
Ráérünk később is, véleményünk szerint felesleges elkapkodni, hiszen nem fogunk lemaradni semmiről, akkor se ha csak 4-5 év múlva esünk túl a dolgokon. :)
Nem ciki. Mi 8 éve vagyunk együtt, eljegyzés már 3 éve volt, de a többi még odébb van.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!