Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet az hogy egyesek 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy egyesek 1 éve meg fél éve vannak együtt de már gyerekük van meg el is vannak jegyezve? A párommal 4 éve vagyunk együtt de nekünk meg még semmi. Ciki?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 20:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%

Attól függ hány évesek vagytok.

De amúgy szerintem 4 év után már igencsak illene eldönteni, hogy akkor együttmaradunk vagy nem, és ha igen, akkor eljegyzés, stb.

2012. jan. 1. 20:16
 2/16 A kérdező kommentje:
én 21 a párom 24 és akikről szó van azok ilyen 18-és 20 év közöttiek
2012. jan. 1. 20:17
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy nálunk is 4 hónap után volt eljegyzés, egyszerűen tudtuk az elejétől fogva, hogy ez lesz az igazi, nem volt mire várni. Ígyis sajnálom, hogy nem hamarabb jöttünk össze, akkor már házasok lennénk.
2012. jan. 1. 20:18
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván nem ciki, csak mindenki más, más élethelyzetben van máshogy gondolkodik. így lehet, de nem értem miért kell ilyen hülyeséget kérdezni. Mindenki maga dönti el, hogy alakítja az életét.
2012. jan. 1. 20:18
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Én sem értem az ilyen embereket. Ebből lesz a sok válás... Egy kapcsolat 2-3 év alatt teljesedik ki és általában ekkor érdemes házasodni, gyereket vállalni. A másik ok amiért nem értem ezt, hogy ebben a világban ilyen meggondolatlanul vállalnak gyereket? Én a párommal 3 éve vagyunk együtt, de még gyerek meg házasság csak tervben van.
2012. jan. 1. 20:20
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
várj két évet türelemmel és nézd meg h ezek közül a párok közül kik vannak még együtt...
2012. jan. 1. 20:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség mindent korán csinálni. Bőven ráértek, akkor csináljátok amikor úgy érzitek, hogy itt az ideje. Legalább megismeritek egymást rendesen és kiderül, hogy egymáshoz valók vagytok-e vagy sem.
2012. jan. 1. 20:24
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

Annyira baromság így általánosítani. Van, aki 1 hónap után bátran belevág a dologba és élethosszig tartó boldog házasságban él, és van, aki csak évek múltán szánja rá magát.

Egyébként az én személyes tapasztalatom azt mutatja, hogy inkább a nagy szerelmekből lesznek igazi boldog házasságok, a hosszú nyűglődés és utána elvárás miatti házasságból meg 2 gyerek, aztán válás, de ez csak az én meglátásom, nyilván minden helyzet más és más.

2012. jan. 1. 20:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ismerős akik ilyeneken túl vannak (18-20 év között), azért jutottak el idáig mert pl. véletlen becsúszott a gyerek, így jött gyorsan a házasság is.

Mi több mint 3 éve vagyunk együtt, én 21 a párom 26 éves és nem gondoltuk még úgy, hogy ezek számunkra olyan fontosak lennének, hogy azonnal cselekednünk kellene.

Ráérünk később is, véleményünk szerint felesleges elkapkodni, hiszen nem fogunk lemaradni semmiről, akkor se ha csak 4-5 év múlva esünk túl a dolgokon. :)

2012. jan. 1. 20:29
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem ciki. Mi 8 éve vagyunk együtt, eljegyzés már 3 éve volt, de a többi még odébb van.

25/L

2012. jan. 1. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!