Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok,5 éve vagyunk együtt, de megtetszett egy férfi? Nem történt semmi köztünk, de úgy gondolom kölcsönös a vonzalom!
Van már egy kislányunk is. Tudom, hogy közhely, de szeretem a férjemet, nem akarok külön lenni tőle. A másik férfival egy edzőterembe járunk, váltottunk már pár mondatot, segített, mosolyog, közel jön hozzám. Csakis TESTILEG vonzódom hozzá, és ott tartok, hogy ha nem történik "valami" köztünk, megőrülök. Egyfolytában a szemem előtt "lebeg". De nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy azon jár a fejem, hogy hogyan tudnám megoldani, ha "arra" kerülne a sor, hogy nem tudjon meg senki semmit!
A kérdés nem az, hogy ribanc vagyok-e, hanem hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?
Kedves 15# válaszoló!
Igen, itt várok tippeket, többet is megosztottam, mint amennyi információra szükségetek lett volna a válaszadásokhoz! Az oldal nevében benne van "...kérdések". Esetleg ha fogalomzavarban szenvednél, meg a hozzád hasonló válaszolók (Tisztelet a kivételnek), ez azt jelenti, hogy kérdéseket tehetsz fel, és AKI úgy gondolja, hogy TUD VÁLASZT A FELTETT KÉRDÉSRE, az válaszolHAT, (tehát nem kötelező), és nem pedig azt jelenti, hogy álszent emberek, -akik még nem voltak ilyen helyzetben, vagy nem tudják milyen kötődni lelkileg és testileg valakihez-, írkálják a hülyeségeiket. Nem az erkölcsi normádra voltam kíváncsi!!
Tudom, nem tökéletes a példa, de:
Attól, hogy egy legjobb barátod, akit szeretsz, tisztelsz, foglalkozol vele, még "dugh@tsz" mással.
Helyes a kérdés, hogy nekem hogy esne, ha kiderülne, hogy megcsalnak: Hát egyértelműen sz@rul! De épp ezért szól úgy a kérdés: "...hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?"
Akik "megértenek" köszi a választ.
De egyébként nem történt még SEMMI! Ha a pasi nem lenne benne, akkor nem keresnék minden áron valakit, csak hogy meg legyek b...va!
Hiába törölteted a kommentjeimet, akkor is csak egy ócska riherongy vagy.
Te nem meg, ha nem el vagy b a sz v a. Fejben és lélekben igen súlyosan.
XD
(És mielőtt megkérdeznéd, válaszolok is: IGEN? VAN KEDVEM RÖHÖGNI!!!! (rajtad)
„és nem pedig azt jelenti, hogy álszent emberek, -akik még nem voltak ilyen helyzetben, vagy nem tudják milyen kötődni lelkileg és testileg valakihez-, írkálják a hülyeségeiket. Nem az erkölcsi normádra voltam kíváncsi!!”
Szerintem te az erkölcs fogalmával sem vagy tisztában. Ha valaki nem ért veled egyet, akkor az álszent. Te pedig a szegény ártatlan nő vagy, aki belekeveredett ebbe a helyzetbe. Mindjárt sírok. Te sem tudod milyen valakihez testileg és lelkileg kötődni. Legalábbis a férjedhez nem kötőds.
”Tudom, nem tökéletes a példa, de:
Attól, hogy egy legjobb barátod, akit szeretsz, tisztelsz, foglalkozol vele, még "dugh@tsz" mással.”
Na ide vezet az elcseszett liberális szabad elvű felfogás. B*sszatok össze-vissza, akinek ez nem tetszik, az hülye, konzervatív álszent köcsög.
”Helyes a kérdés, hogy nekem hogy esne, ha kiderülne, hogy megcsalnak: Hát egyértelműen sz@rul! De épp ezért szól úgy a kérdés: "...hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?"
Értem. Szóval neked szarul esne, ha a férjed mással dugna, de te ezt meg akarod tenni és utána lenne bőr a pofádon, hogy a szemébe nézz, egy ágyban aludj vele és úgy tegyél, mintha minden rendben lenne. Persze ez mindig egyszerűbb, mint dumálni vele.
”Akik "megértenek" köszi a választ.”
Gondolom a maroknyi támogatód is hozzád hasonló erkölcsi és emberi hulladék.
Ha lehet, ezek után még kevesebbre nézem a nőket. És igen általánosítok, leszarom. Azt még tedd már meg, hogy elárulod, hogy hol laksz, mert ha miskolci vagy, akkor le tudjalak köpni, ha összefutok veled a sétáló utcában.
Kedves utolsó! Azt írod: még kevesebbre nézed ezek után a nőket. Magyarul, eddig se nézted túl sokra őket. Kérdem én, hogy akkor Te hogyan viselkedhetsz velük, vagy egy kapcsolatban???
Most nem mentegetni akarom magam, de ha annyira erkölcstelen lennék, akkor ez a kérdés meg sem születik! Akkor csak "csináltam" volna, amihez kedvem van!
Tegnap este is elmentem zuhanyozni, rendbe raktam magam, és mire kijöttem, már úgy tett, mintha aludna, pedig előtte célozgattam neki. Persze,ha nem mondtam volna semmit, akkor 11-éjfélig a gép előtt ült volna... de mindegy is!
"Kedves utolsó! Azt írod: még kevesebbre nézed ezek után a nőket. Magyarul, eddig se nézted túl sokra őket. Kérdem én, hogy akkor Te hogyan viselkedhetsz velük, vagy egy kapcsolatban???"
Nem hazudok földön túli elsöprő szerelemről. Nekem csak dugásra van szükségem és ezt tisztázom is az elején. Sokak szerint ez érzéketlenség, szerintem viszont őszinteség. Csodálkozol a véleményem miatt, amikor egyre több ilyen esetről hallani?
"Most nem mentegetni akarom magam, de ha annyira erkölcstelen lennék, akkor ez a kérdés meg sem születik! Akkor csak "csináltam" volna, amihez kedvem van!"
Dehogynem. Támogatást és erkölcsi igazolást vársz a hozzászólóktól, hogy enyhítsd a lelkiismeret furdalásodat (már ha még van ilyened) sőt azt akarod hallani, hogy te vagy az áldozat és nyugodtan csald meg a marhát.
"Tegnap este is elmentem zuhanyozni, rendbe raktam magam, és mire kijöttem, már úgy tett, mintha aludna, pedig előtte célozgattam neki. Persze,ha nem mondtam volna semmit, akkor 11-éjfélig a gép előtt ült volna... de mindegy is!"
A házasságkötőnél megígérted, hogy jóban-rosszban. Tudtad, hogy a házasság nem egy tündérmese, mert bizony lesznek hullámvölgyek, sőt nehézségek. Jó most nem sikerült. Akkor majd sikerül holnap vagy azután. Leugatod, hogy végig fogsz hallgatni b*zmeg, mert ez így nem mehet tovább. Ő a férjed, elvileg szeret, ne hiszem, hogy semmibe fog venni. De persze egyszerűbb más f*sz után futni, aztán este meg eljátszani a boldog családanyát, mintha mi sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!