Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjnél vagyok,5 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok,5 éve vagyunk együtt, de megtetszett egy férfi? Nem történt semmi köztünk, de úgy gondolom kölcsönös a vonzalom!

Figyelt kérdés

Van már egy kislányunk is. Tudom, hogy közhely, de szeretem a férjemet, nem akarok külön lenni tőle. A másik férfival egy edzőterembe járunk, váltottunk már pár mondatot, segített, mosolyog, közel jön hozzám. Csakis TESTILEG vonzódom hozzá, és ott tartok, hogy ha nem történik "valami" köztünk, megőrülök. Egyfolytában a szemem előtt "lebeg". De nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy azon jár a fejem, hogy hogyan tudnám megoldani, ha "arra" kerülne a sor, hogy nem tudjon meg senki semmit!

A kérdés nem az, hogy ribanc vagyok-e, hanem hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?

2012. jan. 2. 21:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
37%

7: Méltó párja vagy a kérdezőnek.

Kérdező: Ezek nem mentségek. Ha igazán szeretnéd a férjedet, akkor meg sem fordulna a fejedben a k u r v á l k o d á s , hanem megpróbálnál tenni azért, hogy boldog legyen a házasságotok, és a kislányotok élete. De nem, neked egyszerűbb valami műmájer csávóval kefélni az edzőteremből... de tudod mit? Csináld. De aztán arra is legyen kész válaszod, amikor a kislányod odaáll eléd és valami ilyesmit fog kérdezni:

,,Mami, miért váltok el az apuval?"

2012. jan. 2. 21:30
 12/34 A kérdező kommentje:
Az túlzás, hogy a pénz miatt vagyok a férjemmel, mert attól, hogy vállalkozó, nem vagyunk gazdagok, átlagosan élünk, és nélküle se lennék elveszve. És tényleg szeretem, csak testiségre vágyok! És a "hapsi" nem műmájer, nem az a "gyúrós b@zi" fajta. Apósom meg ugyan olyan, mint a férjem, sose volt otthon régen se, most is ha elmegyünk hozzájuk, 15 percnél nem tud többet lenni az unokája társaságában. Olyan "régimódiak"! A férfi feladata a dolgozás, és az azutáni semmittevés. Az asszony dolga a gyerek, a háztartás ellátása, és mellette elvárja, hogy annyit keressek, mint Ő.
2012. jan. 2. 21:38
 13/34 anonim ***** válasza:
90%

13, nem hiszem, hogy ribanc vagyok. Nekem az az érzésem, hogy sokkal több megcsalás történik a világban, mit amiről bárkinek is sejtelme lehetne, mivel ez egy olyan dolog, ami titokban történik. Valószínű gyakrabban nem derül ki, mint amennyiszer igen, és így is mennyi megcsalásról hallani. Viszont abban hiszek, hogy két ember lehet fontos egymásnak, és egy ilyen félrelépés hosszú távon nem árt a kapcsolatnak, ha nem derül ki.

23/L

2012. jan. 2. 21:40
 14/34 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem akar veled a férjed az a Te hibád mert nem vagy elég vonzó és belaposodtatok.

Újíts be!

Új frizura, szobalány szerkó stb...

2012. jan. 2. 21:40
 15/34 anonim ***** válasza:
25%

Ha szeretnéd a férjed, a kérdés eleve meg sem született volna.

Ennyit a házasság intézményéről. Sajnálom a férjedet és a gyerekedet, mert hamarosan felteszel egy ehhez hasonló kérdést: "5 éve vagyok házas, nagyon szeretem a férjemet, de megdugattam magam egy másik férfivel, most mit tegyek?"

"A kérdés nem az, hogy ribanc vagyok-e, hanem hogy oldjam meg a "találkozást" és hogyan kerüljem el a lebukást?"

Bizony. Ez nem kérdés, hanem tény. Ás ráadásul itt vársz tippeket? Süllyedj el!

2012. jan. 2. 21:41
 16/34 anonim ***** válasza:
44%

Miért van az, ha nő hűtlen akkor ribanc ha a pasi a megcsaló, akkor itt senki sem szokta mocskolni?

Ez a pasik nagy igazságérzete?

Kérdező!

Tedd azt amit jónak látsz, de benne van a pakliba a

bukás, kérdés az, hogy érdemes-e megkockáztatni ezt.

Én a te helyedben leülnék vele és elmondanám neki az érzéseimet. Hogy kevesled az együttléteket és a közös órákat.

Ha a pasi hőbörög, akkor kérdéses, hogy vajon szeret-e téged? Kitudja lehet hogy csalja meg a családját...

Mindenesetre az ilyen unalmas fazonok nem túl építő jellegűek. Beszélj vele!

2012. jan. 2. 21:49
 17/34 anonim ***** válasza:
66%

Gyakorlati tanács még nem volt, én adok egyet:

Ahelyett hogy ilyen marhaságokon (mint a megcsalás) morfondírozol, menj fel a googlera, és rendelj kamagrát.

Kapható zselés változatban, szépen belekevered (a felét vagy az egészet, de szerintem elég a fele is) egy pohár gyümölcslébe, és megitatod a férjeddel, -anélkül hogy tudná, mi van az üdítőben, nehogy az önbizalmát tönkretedd- majd vársz 15 percet, bemész hozzá meztelenül és megfogod a bokád!

Hidd el, úgy meg fog "simogatni" hogy ketté áll a füled, csak bírd az iramot!

Régen a nagyanyáink "bugatóport" használtak ilyen esetekben, mert ők tudták, hogy nem minden férfi egyforma és vannak közöttük halvérűek is!!!

2012. jan. 2. 21:55
 18/34 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a ribancok boldogabbak.

Boldog Újévet.

2012. jan. 2. 22:02
 19/34 anonim válasza:
53%
Azért kíváncsi lennék,hogy az itt előttem felháborodó álszent emberek agyán nem futna át a gondolat,hogy a testi örömök végett félrekacsint ha már otthon nincs "megcsinálva" rendesen.Kurv@ztok itt össze vissza közben ha csak havonta egy menetet mennétek,ráadásul gondolom azt sem olyan mindent bele,óriási orgazmusost,hanem egy olyan 5perces maszatolóst akkor 100%,hogy az összes nagyszájú ribancozó máshol keresné a gyönyört!!!!Én azt mondom ha lehetőséged adódik KEFÉLJ EGY NAGYOT!!!!!!(feszültség oldó)
2012. jan. 2. 22:10
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy akkor is ilyen lazán állnál a dologhoz, ha téged csalnának meg.
2012. jan. 2. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!